Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’  10. Bölümüne özel mini konser ile Ari Barokas’ı ağırlıyorBüyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin dijital serisi “Bir Masada Oturduk” 10. bölümünü özel bir canlı performansla kutluyor.  

Rock müzik sahnesinin efsanevi grubu Duman’ın bas gitaristliğinin yanında pek çok sevilen şarkısının altında da imzası bulunan Ari Barokas’ın konuk olacağı konser tadındaki özel bölüm  28 Mayıs akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM Youtube kanalında yayında.

Dijital dünyada farklı formatlardaki içeriklerini seyirciyle buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunduğu “Bir Masada Oturduk” programını Zorlu PSM YouTube kanalında izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü programın yeni bölümünde, ilk solo albümü ‘Lafıma Gücenme’ ile kimi zaman country, folk’a yaklaşan müzikal çizgisi ve kendine özgü tarzı ve şarkıları ile çok sevilen Ari Barokas konuk oluyor.  Türkiye rock müzik sahnesinin efsanevi grubu Duman’ın bas gitaristliğinin yanında  “Sor Bana Pişman Mıyım?”, “Yürek”, “Aman Aman” gibi kültleşen şarkılarda besteci olarak imzası bulunan Ari Barokas, “Bir Masada Oturduk” programının 10. bölümüne özel mini konser ile de seyircileri selamlamaya hazırlanıyor.

Ari Barokas’ın kendi parçalarının yanı sıra coverlar ve Gülinler’e ait parçaların da seslendirildiği bu özel performans “Bir Masada Oturduk” programının yeni bölümünde izleyicilerle buluşuyor.

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk: Ari Barokas” yeni bölümü ile 28 Mayıs’ta Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Zorlu PSM Youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber