MySizeID’nin tescilli yapay zeka destekli ölçüm teknolojisi entegrasyonuyla Levi’s® Türkiye, CO2 emisyonlarının yanı sıra iade oranlarını da önemli ölçüde düşürmeyi hedefliyor. Yapay zeka ile beden ölçüm teknolojisinin yaratıcısı MySizeID, başarılı ve yeni iş birliğini 25 Mayıs’ta duyurdu. Denim giyim alanında dünya lideri Levi Strauss & Co.’nun çatısı altında bulunan Levi’s® Türkiye, MySizeID desteğiyle iade oranlarını önemli ölçüde düşürmeyi planlıyor.

MySizeID’nin ölçümleme teknolojisi, çevrimiçi alışveriş yapanlara en uygun beden önerisini sunmak için patentli algoritmasını Levi’s®’ın beden çizelgeleri ve ürün tablosu verileriyle eşleştirerek kullanıyor. Kullanımı kolay, ölç ve satın al uygulaması, Levi’s®’ın online alışveriş sitesine sorunsuz bir şekilde entegre edildiğinden beri çevrimiçi alışveriş deneyimini iyileştiriyor, müşterilerinin markaya olan bağlılık ve güvenlerini artırıyor.

MySizeID, müşterileri doğru bedenleri ile buluşturarak, Levi’s®’a gelen iadelerin yüksek oranda azaltmasına yardımcı olarak maliyetli ters lojistikten tasarruf etmesine ve sürdürülebilirlik vaatlerini güçlendirmesine yardımcı oluyor. E-ticaret sektöründe ürün iadeleri, lojistik tarafında büyük oranda karbondioksit emisyonlarına yol açarken, MySizeID iadeleri durduran teknolojisi ile sorunun % 70’ine neden olan doğru beden seçimine eğiliyor ve gezegenin yanı sıra, kar marjına da fayda sağlıyor.

Levi’s’® Türkiye Genel Müdürü Ersin Arslan “MySize ile pilot proje olarak başladığımız çalışmayı, iade verilerinde başarılı bir düşüş gözlemlediğimiz için süregelen bir iş birliğine çevirdik,” dedi. “Müşterilerimizi daha iyi tanıdık, iletişim kurduk, ürün iade sürecinin zorluklarını, zaman kaybını, masraflarını azalttık ve bunları başarırken bir yandan da daha sürdürülebilir hale geldik. Bu işbirliğini devam ettirmek ve yakın gelecekte Levi’s®’ta oluşturacağı daha büyük etkiyi görmek için heyecanlıyız,” diye belirtti.

MySize CEO’su Ronen Luzon, “Levi’s® Türkiye ile işbirliği halinde olmaktan ve onlara daha iyi bir deneyim sunmaktan, müşteri memnuniyeti, iş maliyetleri ve sürdürülebilir faaliyetlerine kadar her açıdan kazançlı bir teknoloji sunmaktan onur duyuyoruz,” dedi. “Levi’s® Türkiye’nin sistemimizi tam olarak benimseyen büyük perakende markaları arasına katılması, beden ölçüm teknolojisine olan acil ihtiyacı ve özellikle MySizeID’nin buna sağladığı muazzam etkiyi gösteriyor,” diye ekledi.

MySizeID X Levi’s® işbirliğini deneyimlemek için levis.com.tr/

Levi Strauss & Co. Hakkında

Dünyanın en büyük markalı giyim şirketleri arasında yer alan Levi Strauss & Co., jean alanında global bir liderdir. Şirket, kadın, erkek ve çocuklar için Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ ve Denizen® markaları altında jean, spor giyim ve aksesuarlar tasarlayıp pazarlamaktadır. Şirketin ürünleri, dünya çapında zincir ve çok katlı mağazalar, online mağazalar ve yaklaşık 3.000 perakende ve shop-in-shop mağaza ile 110’dan fazla ülkeyi kapsayan küresel ayak izine sahip bir dağıtım ağında satılmaktadır. Levi Strauss & Co., 2019 yılında 5,8 milyar $ net ciro açıklamıştır. Şirket hakkında daha detaylı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://levistrauss.com

Levi’s® Hakkında

Levi’s®, klasik Amerikan stilini ve çabasız “cool” tarzı mükemmel temsil eden bir markadır. Levi’s® jean’leri, 1873 yılında Levi Strauss & Co. tarafından keşfedildiğinden bu yana dünyanın en tanınan giysilerinden biri haline gelmiş ve nesillerdir tüketicilerin hayal gücünü ve bağlılığını yakalamayı başarmıştır. Günümüzde Levi’s® marka portföyü, daima öncü ve hazır giyim sektöründe eşi bulunmayan yenilikçi bir ruhla evrimini sürdürmektedir. Dünyanın lider jean ve aksesuar markası olarak 110’dan fazla ülkede satılan Levi’s® ürünleri, insanların kişisel stillerini ifade etmelerini sağlamaktadır. Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için levi.com.tr web sitesi ziyaret ediniz.

MySizeID Hakkında:

MySizeID tekstil, e-ticaret, DIY ve lojistik endüstrilerine yönelik sofistike algoritmalara ve en son teknolojiye dayanan benzersiz uygulamalarla bir ölçüm teknolojisi geliştirdi. Bu tescilli ölçüm teknolojisi, ölçümleri çeşitli yeni yollarla hesaplayabilen ve kaydedebilen çeşitli algoritmalar tarafından yönlendirilmektedir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen web sitemizi ziyaret edin: www.mysizeid.com. Bizi Facebook, LinkedIn, Instagram ve Twitter’dan takip edin.

MySizeID’in perakende sektörü için nasıl tam bir boyutlandırma çözümü sağladığını görmek için lütfen buraya tıklayın.

İOS için MySizeID’i indirmek için lütfen buraya tıklayın.

Android için MySizeID’i indirmek için lütfen buraya tıklayın.