Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” bu hafta üçüncü solo albümü “Mektuplar”ı geçtiğimiz sene dinleyicilerle buluşturan Nilipek’i ağırlıyor. Her Cuma izleyicilerle buluşan “Bir Masada Oturduk” yeni bölümüyle  4 Haziran akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM Youtube kanalında yayında.

Dijital dünyada farklı formatlardaki içeriklerini seyirciyle buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunduğu “Bir Masada Oturduk” programını Zorlu PSM YouTube kanalında izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Gülinler’in kendi yaratıcı alanını bir sahneye dönüştürdüğü programın yeni bölümünde, ilk albümü “Sabah” ve ardından gelen “Döngü” ile kendine günümüz müziğinde özel bir yer açan ve şimdiye dek kaydettiği en kişisel ve mahrem albüm olarak tanımladığı iki bölümden oluşan “Mektuplar”ı geçtiğimiz sene yayınlayan Nilipek konuk oluyor. Nilipek, ismiyle müsemma, ipek gibi ve sakinleştirici sesinin yanı sıra şarkı sözlerindeki incelik ve zekâ ile de yerli sahnenin öne çıkan isimleri arasında kendini gösteriyor. Gülinler ve Nilipek, yeni Bir Masada Oturduk bölümünde “Mektuplar” albümündeki incelikli sözlerden bir şarkı kolajı da yaptı.

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen Caz Kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” yeni bölümü ile 4 Haziran’da Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Zorlu PSM Youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber