“Geldiğimiz noktada NUXE ve NUXE severlerin arasındaki kopmaz bağını geçmişten günümüze detaylarıyla görebiliyoruz. Bu yolculuktaki tüm serüveni düşününce çok duygulanıyorum. Küçük bir formülasyon laboratuvarından dermokozmetik grubunda 3. Sıraya oturmak * ve mevcut konumumuza kadar NUXE, eczane güzellik sektöründe duyusal ve özel bir kitle oluşturmuştur. “Made in France” kalitesiyle birlikte gezegenimize sahip çıkmak benim için en önemli taahütlerimizden biriydi ve bunu hep sürdürebildik.

Huile Prodigieuse® 1991 yılında yetenekli araştırmacılarımız tarafından gerçeğe dönüştürülmeden önce hayal gücümde şekillenen ve sonrasında çığır açan bir güzellik ürünü haline geldi. Şimdi dünyanın her yerindeki milyonlarca insanın ‘olmazsa olmaz’ ı oldu. Bugün hem kadın hem de erkeklerin ürünlerimize olan büyük merakı bana hala büyük bir sevinç yaşatıyor. Bakım ürünlerimizin, insanların güzellik ritüellerinin önemli bir parçası haline geldiğini görmek büyük bir gurur kaynağı ve sürekli yeniliğe, yeni seviyelere çıkmamıza ilham veriyor. Tüm NUXE hayranlarına mutlu yıllar. “

-Aliza Jabès, Kurucu ve CEO, NUXE Group

1989 – HER ŞEYİN BAŞLADIĞI LABORATUVAR

Kozmetiğe ve bitkilere olan hayranlığından hareketle Aliza

Jabès, çok erken bir yaşta kendi hikayesini yazmaya karar verdi.Fransız girişimci, Paris’te küçük, doğal bir kozmetoloji laboratuvarı keşfetti ve botanik formülasyon, bilim ve kokulara merakı olan uzmanlardan oluşan bir ekiplegüçlerini birleştirdi.

1991- HUILE PRODIGIEUSE®’ÜN BAŞARISI NUXE’ÜN BÜYÜMESİNİ SAĞLIYOR.

Aliza Jabès, genç bir anne olarak, yüz,vücut ve saçı tek adımda güzelleştirebilen doğal bir bakım ürünü hayal etti. Botanik yağlarda öncü olan laboratuvarı, benzersiz “kuru yağ” dokusu ve kokusuyla Huile Prodigieuse®’ü geliştirdi. Bu etkili ve duyusal kuru yağ, eczane ürünlerinin değişmez sanılan sıralamasını bozmuş ve kategorisinde 1 numaraya oturmuştur. “Güzellik Sırrı” kategorisinden çıkıp ikonik bir ürün haline gelmiş ve NUXE’ün başarı hikayesini başlatmıştır.

1994 – RÊVE DE MIEL® LIP BALSAM’IN PİYASAYA SÜRÜLMESİ

Bala dayalı bir cilt bakımı formülasyonu denemesi sırasında bal, yağ ve balmumunun dökme sürecindeki tesadüfi bir hatayla ortaya çıktı. Eczanelerde dudak bakımında Nuxe’ü bir numaraya çıkaran Rêve de Miel® Dudak Balsamı, kuru dudaklar için ikonik besleyici bir ürün haline geldi.

1999 – CRÈME FRAÎCHE® DE BEAUTÉ İLE GÜZEL BİR LANSMAN GERÇEKLEŞTİ .

Crème Fraîche® de beauté nemlendirici cilt bakımını kusursuz kılmak için tüm bileşenler; botanik sütler, hoş dokular,nefis cüretkar bir isim ve eşsiz bir portakal çiçeği kokusu bir araya geldi. Aslaazalmayan bir cazibe…

2002 – İLK NUXE SPA KAPILARINI PARİS’TE AÇTI.

Aliza Jabès, NUXE severlerin enerjilerini tazeleyip gevşeyebilecekleri samimi ve sıcak bir alan hayal etti. İlk spa, Paris’teki Rogue Montorgueil’de açıldı. NUXE Spa uzmanlığının ayırt edici duyusallığı artık Fransa’da ve dünya çapında istisnai

ortamlarda 60 adreste bulunabilir.

2005 – NUXE DÜNYAYI FETHETMEYE HAZIRLANIYOR.

Kendini Fransız eczanelerinin vazgeçilmez markası haline getiren NUXE, İtalya’daki ilk uluslararası yan kuruluşunun lansmanı ile dünyanın her

yerindeki kadınların kalbini fethetmek için yola çıktı. Marka bugün 60’tan fazla ülkede yerini alıyor.

2008 – NUXURIANCE® NUXE’Ü YAŞLANMAYI ÖNLEMEDE LİDER KONUMA GETİRİYOR.

NUXE Ar-Ge, botanik aktif bileşenler konusundaki uzmanlığını kullanarak, Nuxuriance® dahil olmak üzere sembolik serilerle her yaşta cildin özel ihtiyaçlarını karşılamak için yaşlanma karşıtı olağanüstü bir bakım formüle etti. Bu ürünlerin vazgeçilmez duyusallığının yanı sıra performansından da etkilenen kadınlar, NUXE’ü eczanelerde yaşlanmayı geciktirmede 1 numaralı konuma yerleştiriyor.

2010-2014 – ALIZA JABÈS VE NUXE’ÜN CESUR YAKLAŞIMININ TANINMASI.

Aliza Jabès’in benzersiz vizyonu ve NUXE’üngidişatı, Ernst & Young Yılın Girişimci Ödülü (2010) ve Havas International Trophée Femme en Or (2014) gibi prestijli ödüllerle tanınıyor.

2012 – NUXE’ÜN İLK KOKUSU, PRODIGIEUX® LE PARFUM’UN LANSMANI.

NUXE, eczane sektöründe heyecan yaratan cesur yeni bir adımla Huile Prodigieuse®’ün eau de parfum versiyonunu piyasaya sürmesiyle ürünün benzersiz kokusunu hayranları için hayalden gerçeğe dönüştürdü.

2013 – NUXE SUN, SAHİLDE AŞK

NUXE, eczanelerde güneşten korunma sektöründe bir sansasyon haline gelen tatil kokusu ve bağımlılık yaratan dokusu ile en çok satanlar arasında yerini alan NUXE Sun’ı piyasaya sürdü. Eczanelerde güneş bakım yağlarında 1numara, eczanelerde güneş sonrası bakım yağlarında 1 numara.

2014 – NUXE’ÜN TOPLAM PATENTİ 45’E ULAŞTI.

Yıllardır Nuxe Research, yeni alanların keşfinde daha da ileriye gitmeye devam ediyor.

2019 – HUILE PRODIGIEUSE® FLORALE, BAĞIMLILIK YARATAN YENİ BİR KEYİF.

NUXE, pembeler içinde harika görünüyor! İkonik ürününün güzel pembe renkte, taze ve hafif kokulu aynı formüle sahip yeni versiyonu Huile Prodigieuse® Florale piyasa sürülüyor. Tüketiciler bu ürüne bayılıyor!

2020 – ORGANİK CİLT BAKIMINDA YENİ BİR DÖNEM: NUXE BIO ORGANIC.

Doğal kaynaklı formülasyon uzmanı olan NUXE, yeni beklentileri karşılayan sertifikalı organik ürün lansmanı ile botanik DNA testleri ile izlenen ve yeşil teknolojiler tarafından ortaya konan etkililik ile genetik izlenebilirliğe sahip botanik aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş; olağanüstü dokuları ve %100 doğal kokuları ile duyusallıktan ödün vermeden, organik cilt bakımını yeniden şekillendiriyor.

2021- MACERA DEVAM EDİYOR!

Huile Prodigieuse® 30. yıl dönümünde başlangıçtan bu yana satılan 30 milyon şişe ile ikonikliğini kanıtlıyor. NUXE, ikonik bakım ürününü yeni bir seriyle sürdürmeye devam edecek. (Bizi takip etmeye devam edin!)

Devrim niteliğindeki yeşil teknolojiye dayanan evrensel, yaşlılığa meydan okuyan bir konsantre olan Super Serum [10] ile yenilik odak noktası olmaya devam ediyor. Bu yenilik binlerce

botanik altın kürecik ile aşılanmış doğal hiyalüronik asit içeren benzersiz, temiz formülünün temelini oluşturuyor.

Marka aynı zamanda ilk NUXE mağazasını Paris’te açıyor ve ziyaretçilerini benzersiz wellbeing deneyimleriyle duyusal çekiciliği ve aynı zamanda NUXE ürünlerini yeniden keşfetmeye davet ediyor.