Yemeklere son dokunuşu Cole&Mason Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmeni ile katın. Büyük bir özen ve emekle hazırlanan sofraların şıklığını, masada yer alan detaylar belirliyor. Şıklığın tamamlanması için tabaklardan peçetelere, çatal bıçaktan masa örtüsüne kadar tüm masanın bir ahenk içinde olması gerekiyor. Cole&Mason’un tasarladığı Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmenleri, masaların özlediği şıklığı geri getiriyor.

Dünya mutfaklarına yenilik ve tarz getiren Cole&Mason, tuz ve biber değirmenleri ile girdiği evlerde yemek masalarının havasını değiştiriyor. Renk ve tasarımlarıyla değirmenleri, masaların en can alıcı objesine dönüştüren Cole&Mason, gözlere ve yemeklere son dokunuşu katıyor. Cole&Mason’un mutfağında cesur renkleri tercih edenler için tasarladığı Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmenleri ile size masanın tadını çıkarmak kalıyor.

Yuvarlak hatlı tasarımı ile şık bir görüntü sunan değirmenler, krom detaylarıyla kalitesini ön plana çıkarıyor. Ergonomik yapısıyla kolay bir tutuş ve kullanım sunan değirmenler, klasik değirmenlerin devrini kapatıyor. Kaliteli ahşaptan üretilen vernikli, parlak kırmızı kaplamalı değirmenler, kapağındaki ayarlama düşmesiyle parçaların boyutunun belirlenmesine imkan tanıyor.

Tasarımının yanı sıra kaliteli işçiliğiyle de göz dolduran değirmenler, sertleştirilmiş karbon çelik ve seramik öğütme mekanizmalarına ömür boyu garanti veriyor. Hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Cole&Mason’un tasarladığı Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmenleri’nin fiyatı adet başına 309,90 TL’dir.