İyi yemek ve iyi müzik mottosu ile ilk günden itibaren misafirlerinin vazgeçilmezi olan The Populist, yeni lezzetlerle daha da güçlenen menüsüyle keyifli yaz sezonuna merhaba diyor.
Genç ve dinamik yüzüyle şehrin sosyalleşme adresi The Populist, imza lezzetlerine eklediği yepyeni tatlarla özlemini duyduğumuz yaz sezonuna güçlü bir giriş yapıyor.

Tütsülenmiş tabakları, taş fırın lezzetleri ve craft lezzetlere eşlik eden özel tatlarıyla misafirlerine keyifli bir tadım deneyimi yaşatan The Populist, yenilenen menüsüyle iyi yemek iddiasını sürdürmeye devam ediyor.
‘Craft’ lezzetler dendiğinde akla ilk gelen ve şehrin tüm craft lezzetlerini keyifli ambiyansıyla misafirlerinin deneyimine sunan The Populist, İstanbul’un ikonik yapılarından Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda misafirlerini bekliyor.

Kısa süre önce Torch Brewery markası ile dünyanın en prestijli craft bira yarışması Meininger’s International Craft Beer Award’dan altın madalyayla dönen The Populist, en seçkin craft tatları imza lezzetlerle ustaca eşleştiriyor.

The Populist, klasikleşen lezzetlerine yenilerini ekliyor
Sahiplendiği iyi yemek mottosunu yeni keşiflerle zenginleştiren The Populist bu yaz misafirlerine özledikleri klasik lezzetlerin yanı sıra yepyeni tatlarla tanışma fırsatı sunuyor.

The Populist’in menüsüne eklediği yeni lezzetler arasında acı sosla servis edilen Acılı Tavuk Kanatları ve fırında pişirilmiş Kokoreç Topları iştah kabartan paylaşımlıklarda öne çıkıyor. Hafif lezzetler arayanlar için ideal Sumaklı Naneli Nohut Salatası’nın yanı sıra iki dilim arası lezzetlerde Tavuk Şinitzel Sando ve Rozbif Reuben Sandviç menünün en yenileri olarak dikkat çekiyor.

Bir The Populist klasiği olan Tütsülenmiş Gravyerli Dana Frankfurter Sosis alternatif arayanlara özel bu kez gravyer peyniriyle servis ediliyor. Taş fırın lezzetleriyle adından söz ettiren The Populist Kuzu Panchetta Pizzetta ile taş fırın lezzetlerindeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. The Populist genişlettiği yeni tatlı menüsünde üç özel lezzete yer açıyor. Çikolatalı Kurabiye Sandviç, Donut Karamel ve ünlü İtalyan tatlısı Panna Cotta The

Populist farkıyla tatlı severlerle buluşuyor.
ADRES: THE POPULIST (Yapı Kredi bomontiada) Birahane Sokak No:1/D Tel:0212 296 20 34

The Populist Hakkında

Yapı Kredi bomontiada’da kapılarını açan, biradan yemeğe, müzikten özel etkinliklere şehrin tüm craft tatlarını barındıran The Populist, kalıpları yıkan konsepti ve mekân tasarımıyla şehrin eğlence ihtiyaçlarına farklı seçenekler sunuyor. Özenle seçilmiş taze bira çeşitleri, alışılmışın dışında tasarlanmış özel dekorasyonu ve zengin menüsü ile The Populist farklılığını ortaya koyuyor.