Yenilikçi ürünleriyle banyolarda şık ve zarif bir ambiyans yaratan Roca, Brezilyalı ünlü mimar Ruy Ohtake imzasını taşıyan yeni ve özel lavabo koleksiyonu ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor. Uluslararası Tasarım Ödülü (IDA) ve “Best of the Best” Red Dot Ödülü’nü kazanan Ruy Ohtake Koleksiyonu, aldığı ödüllerle de ayrıcalığını ortaya koyuyor.

Banyolar için sunduğu birbirinden özel koleksiyonlar ile şık mekanlar yaratan Roca’nın yeni lavabo koleksiyonu Brezilyalı ünlü mimar Ruy Ohtake imzası taşıyor. Doğadan ilham alarak tasarlanan koleksiyon dört farklı modelden oluşuyor. Organik çizgiler ve zamansız bir tasarıma sahip olan Roca Ruy Ohtake Lavabo Koleksiyonu, dalgaların kıvrımları, ufkun sürekli değişen çizgisi ve tasarımın en saf formu yumurta gibi organik formlardan ilham alıyor. Roca’nın özel teknolojisi Fineceramic® ile üretilen lavabo, yalnızca 3mm kalınlığında ve ultra ince kenarlara sahip.

Son Teknoloji ile Üretilen Ruy Ohtake Koleksiyonu 6 Renk Seçeneği Sunuyor

Ruy Ohtake’nin Roca için tasarladığı bu özel koleksiyon tezgâh üstü lavabo serisinden oluşuyor. Roca’nın parçaları yüzde 40’a kadar daha hafif üretilmesine olanak tanıyan son teknolojisi Fineceramic® ile hazırlanan ürünler, ince ve estetik bir tasarıma ulaşmak için 5mm kalınlığında ince kenarlardan oluşuyor. Beyaz, mat beyaz, inci, onyx, bej ve kahve dahil olmak üzere altı renk seçeneği bulunuyor.

Ödüllü Koleksiyon

Ruy Ohtake’nin doğadan esinlenerek tasarladığı kendi adını taşıyan tezgâh üstü lavabo koleksiyonu Uluslararası Tasarım Ödülü (IDA) ve Prestijli Tasarım Ödülü Red Dot Tasarım Ödüllerinden “Best of the Best” ödülünü almaya hak kazandı. Roca’nın Savana tezgâhları ile tamamlanan Ruy Ohtake lavaboları, bir makyaj ünitesine alternatif olarak kullanıcıya modern ve açık bir saklama alanı sunuyor.

‘‘Doğanın En Saf ve Olağanüstü Formunu Tasarımla Buluşturdum’’

Brezilyalı ünlü mimar Ruy Ohtake, Roca için tasarladığı ve kendi adını taşıyan koleksiyonla ilgili şunları söylüyor: ‘‘Doğanın en saf ve en olağanüstü formu olduğuna inandığım için projeye. yumurta fikriyle başladım. Bir yumurta her ne kadar ince olsa bile kabuğun sertliği etkileyici bir unsur. Düşündüğüm bu formu Roca için mümkün olduğunca ince ancak aynı zamanda kavisli bir tasarımı Fineceramic® teknolojisi ile oluşturabileceğimi düşündüm. Bu koleksiyon teknoloji ve tasarımın mükemmel bir evliliği olarak ortaya çıktı. Sonunda, teknoloji bu lavabo ile forma kavuştu.”

ROCA HAKKINDA

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 83 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr