Address Istanbul’un yönetim ekibi belli olduEmaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zincirinin yeni halkası Address Istanbul’da önemli atamalar gerçekleşti. Address Istanbul’un genel müdür koltuğuna Ahmet Antepli getirildi. 

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un yeni oteli Address Istanbul’un Genel Müdürü Ahmet Antepli oldu. Konaklama sektöründe 23 yılı aşkın deneyime sahip olan Ahmet Antepli, 18 yıl boyunca Orta Doğu’daki birçok lüks otel zincirinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 

Katar’ın başkenti Doha doğumlu Ahmet Antepli, profesyonel kariyerine Swissotel The Bosphorus Istanbul’da başladı. Daha sonra Mövenpick Hotel Istanbul’da Odalar Bölüm Müdürü olarak görev yaptı. Yurt dışında pek çok otelin açılış öncesi operasyonlarında yer alan Ahmet Antepli, sırasıyla Antalya’daki Kempinski Hotel The Dome Belek, Katar’daki Dusit Hotels and Suites, Suudi Arabistan’daki Doubletree By Hilton’da genel müdür olarak çalıştı ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan Rocco Forte Hotels’de genel müdür yardimcısı olarak çalıştı.

Address Istanbul’un yeni Genel Müdürü Ahmet Antepli ile ilgili Emaar Türkiye CEO’su Feyzi Tecellioğlu “Address Istanbul’un açılış yolculuğunda Ahmet’in bizimle birlikte olması bizi heyecanlandırıyor. Önemli bir kilometre taşı olarak tanımlayabileceğim bu birliktelik sayesinde Address Istanbul önemli başarılara imza atacak. Ahmet’in enerjisi, coşkusu ve bölgesel deneyiminin ekibe önemli bir dinamik katacağını düşünüyorum. Ahmet’in oluşturacağı yeni ekiple birlikte çok önemli başarılara ulaşacağımız konusunda hiçbir şüphem yok.” dedi.

Eğitimini İsviçre’de yer alan Glion Yüksek Öğrenim Enstitüsü’nde tamamlayan Ahmet Antepli, Hizmet Endüstrisi Genel Yönetimi alanında da MBA derecesine sahip. Ayrıca Türkiye’deki Glion Mezunları Büyükelçisi olan 48 yaşındaki Antepli, Arapça, İngilizce ve Türkçe biliyor. Profesyonel dalgıç olan Antepli, ip atlama sporu  ve tenis oynamayı seviyor.

Onur Hakyemez Ticari Operasyonlar Direktörü, Muhammed Hancabay Executive Chef ve Yiyecek-İçecek Direktörü oldu. Aybike Edikoğlu ise Address Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. 

Address Istanbul Ticari Operasyonlar Direktörü Onur Hakyemez, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Profesyonel kariyerine 2004 yılında Crowne Plaza & Holiday Inn Ataköy’de satış temsilcisi olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Kempinski Residences Astoria, The Sofa Hotel & Residences’de görev alan Onur Hakyemez, Son 12 yıldır Marriott International bünyesinde; The Ritz-Carlton, Istanbul, Le Méridien Istanbul Etiler ve Istanbul Marriott Hotel Şişli’de üst düzey pozisyonlarda görev aldı.

Address Istanbul Executive Chef ve Yiyecek-İçecek Sorumlusu Muhammed Hancabay ise kariyerine 2000 yılında Çırağan Palace Hotel Kempinski’de başladı. Daha sonra yurt dışına giderek dünyanın önde gelen otellerinden Four Seasons Hotel London, Westin Hotel California ve Grand Hyatt Dubai’de çalıştı. Türkiye’ye dönmesinin ardından Mövenpick Resort Bodrum, Four Seasons Hotel Bosphorus, The Grand Tarabya ve Six Senses Hotel Resort Spa otellerinin açılışlarında rol oynadı. 

Address Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Müdürü Aybike Edikoğlu Adnan Menderes Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği ile Çek Cumhuriyeti Mendel Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun. Kariyer yolculuğuna Ankara Dedeman Hotel’de başladıktan sonra Marriott International’a bağlı Le Méridien Istanbul Etiler, W Istanbul ve The Ritz-Carlton, Istanbul’da çeşitli görevlerde rol aldı. Son olarak W Istanbul’da pazarlama müdür yardımcısı olarak görev alan Aybike Edikoğlu, Address Istanbul’a pazarlama ve iletişim müdürü olarak atandı.

Address Istanbul Hakkında:

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor. 

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

Emaar Türkiye Hakkında: 

1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor.

2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin  ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor.

Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor. Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor.

Emaar’ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.