Dünyaca ünlü masa üstü cam markaları Luigi Bormioli ve Libbey’in seçkin ürünlerini mağazalarında ve www.porland.com internet mağazasında müşterileriyle buluşturan Porland, marka iş birliklerini güçlendirmeye devam ediyor. Porselen üretiminin yanı sıra Masa üstü, Mutfak, Ev-dekor, Tekstil ve Banyo kategorisindeki ürünleriyle de evlerin her türlü ihtiyacına cevap veren Porland, iki global markanın en yeni koleksiyonlarıyla da ürün gamını devamlı zenginleştiriyor.

Porland, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine uygun, en kaliteli hizmeti vermek için dünyanın önde gelen markalarıyla iş birlikleri yapıyor. Bir İtalyan firması olan Luigi Bormioli ve Amerikan Libbey ile iş birliğini büyüten Porland, iki global markanın en yeni seçkin koleksiyonlarını da müşterilerine sunuyor.

Baryumlu yeni nesil kristal tasarımlar da Porland’da

Porland mağazalarında Luigi Bormioli’nin SONY hyx isimli yeni nesil cam ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. Şeffaflığı ve parlaklığı en üst düzeyde olan, kırılmalara karşı dayanıklı ve kurşunsuz üretilen yeni nesil Kristal cam tasarımlar, kurşunsuz olduğu için sağlığa zarar vermemesiyle öne çıkıyor. Baryumlu olduğu için daha esnek olma özelliğine sahip Bormioli Kristal cam ürünler arasında farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan bardaklar ve şişeler dikkat çekiyor. Dünyanın ikinci en büyük cam üreticisi Libbey ise tüm dünyanın beğenisini kazanan şık ve özgün cam tasarımlarıyla Porland mağazalarında ve  www.porland.com internet adresinde yerini alıyor.