Paşabahçe Mağazaları, zengin ve geniş ürün gamı ile bu yaz da ev ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin tek adresi olacak. Yaşadığı ortama keyif katmak isteyenlerle buluşturduğu binlerce ürünüyle öne çıkan Paşabahçe Mağazaları, yazın sıcak günlerine renk katıyor. 02.07.2021 – Paşabahçe Mağazaları, farklı özellik ve tasarımlara sahip binlerce ürünü ile ev veya yaşam alanlarında yazı karşılıyor. Sofra ve dekoratif ürünlerle yazınıza renk katmak için Paşabahçe Mağazaları en doğru adres.

Sofralarda kumsal etkisi 

Yazın hazırlanan keyifli sofralarda sahil esintisi yaşatacak Electrum Seramik kaseler farklı çeşitleriyle dikkat çekiyor. Deniz kabuğu ve balık şeklindeki Electrum Seramik kaseler hem ferah hem de şık bir sofraya imza atarken, Electrum Seramik yemek tabağı, salata kasesi ve pasta tabağı da beyazın sadeliğini ön plana çıkarıyor. 

Eğlenceli iki seçenek; Karpuz ve Kaktüs Coaster Bardak Altlığı 

4’lü set olan Karpuz Coaster bardak altlığında yazın en sevilen meyvelerinden biri olan karpuz yer alırken, ev dekorasyonun en sevilenlerinden kaktüs ise Kaktüs Coaster 4’lü bardak altlığı setinde kullanılıyor. 

Partilerin vazgeçilmezi olacak

Camın sadeliğini gözler önüne seren Parti Kavanozu Yükseltici yaz davetlerinde buz gibi içecekleri kolayca ikram etme imkanı sunuyor. 

Aksesuarlarla evinize keyif katın

Kılçık Seramik Duvar Süsü, Nilüfer Seramik Balık ve İnci Seramik Balık deniz tutkunları için şık birer ev aksesuarı oluştururken, Testi Rüzgar Mumluk kobalt mavi, turkuaz mavi ve petrol yeşili renkleriyle yaz akşamlarına sıcaklık katıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın ev ve yaşam alanları için sunduğu yaz ürünlerini yakından görmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.