HAN X Momo Esnek Çalışma HAN x Momo’da Sahilden Devam Ediyor… Yeni nesil iş hanı HAN Spaces, Beach of Momo Dalyan’da esnek ve uzaktan çalışmayı sahile taşıyor, benzersiz bir çalışma deneyimine dönüştürüyor. HAN Spaces, mobil olmanın, esnek ve verimli çalışmanın değerini bilenlere, yeni nesil işlere, yönetici ve çalışanlara, şirketlere ve iş birliklerine uygun mekan ve deneyim sunan ortak çalışma alanını Ege’ye taşıyor.

Alkaş Gayrimenkul ve Nurus ortaklığı ile kurulan HAN Spaces yeni nesil çalışma alanları geliştiriyor ve yönetiyor.  Şehirden ve ofisten uzakta olunduğunda ihtiyaç duyulan ortamı, altyapı ve teknolojik donanımı sunan HAN x Momo, 5 Temmuz 2021 itibariyle kapılarını kullanıcılara açtı. 

HAN x Momo, uzaktan çalışanlar, Çeşme’de yaşayan veya tatile gelenler, deniz için Momo’yu tercih edenler ve yazın ofis dışında da çalışma konforu arayanlar için benzersiz bir çalışma deneyimi sunuyor. 

HAN x Momo, üyelerine ve misafirlerine Sakız manzaralı ferah ortak çalışma alanı, yüksek hızda internet, elektrik altyapısı, Calma akustik kabinler ve kilitli dolaplar sunuyor. Şehirden uzaklarda dünyadan kopmamak için deniz kenarında çalışmanın keyfini konforla buluşturan bu mekan, Temmuz– Ekim ayları arasında HAN üyeleri, ziyaretçileri ve Momo misafirleri için açık olacak. 

HAN Spaces Kurucusu ve CEO’su Gizem Burteçin:

“Pandemiden önce Göcek’te hayata geçirdiğimiz yazlık HAN modelimiz ‘work from the beach’ konseptimizi, Ege sahillerimizin en özel yeri olan Beach of Momo ile bu yaz Çeşme’ye taşıdık.

Sektördeki alışılagelmiş prensipleri asgari olarak aldık ve insan nasıl çalışmak ister diye ideal dünyayı sorguladık. Sadece ofis binalarıyla niye kendimizi ve çalışanlarımızı sınırlayalım? Neden günlerimizi çalışmak ve deniz arasında seçim yaparak geçirmek zorunda olalım ki?  Yeni dönem esnek çalışmaya uygun, ortak ve paylaşımlı çalışma alanlarının dönemi olacak.

Bu bizlere paylaşım ekonomisinin getirdiği bir verimlilik ve aynı zamanda uçtan uca verilebilecek tüm hizmetlerle kullanıcı kolaylığı demek. Hayal ettiğimiz idealler, sunduğumuz hizmetler, hibrit ve esnek çalışma imkanları ile çalışma hayatına reset atıyoruz. 

Konvansiyonel modellerden Hibrit ve Flex’e ciddi bir yönelim olduğunu görüyoruz. Çalışma ihtiyacını sadece ofis ve eve sınırlamak sürdürülebilir değil, insan sosyal bir varlık, doğru altyapı ve ortam oluştuğunda her yerden çalışmak mümkün. Trafiğe kalmadan, konforsuz şartlara teslim olmadan, keyifle çalışabileceğimiz her nokta bir han olabilir. Kişi istediği an istediği yerden çalışabilmeli, bizim de amacımız çalışma alanlarını Uber’leştirmek ve bu insanı özgürleştiren, çalışmanın keyfini ve verimini, şirketine ve işine aidiyetini arttıran bir model. Amacımız ideal çalışma ortamını geliştirmek, sistemi teknoloji ile akıllandırmak, çalıştığımız mekana ruh katmak ve topluluklarla yaşatıp herkese iş birliği imkanı sağlayacak bir ekosisteme dönüştürmek.”

HAN Spaces Hakkında:

Alkaş Gayrimenkul ve Nurus ortaklığı ile açılan HAN Spaces yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürünü teknolojiyle buluşturan, insana ve doğaya saygılı çalışma alanları tasarlayan ve yöneten bir iş platformu ve Proptech şirketi olarak kuruldu. HAN Spaces içerisinde özel ofisler – coworking – toplantı ve etkinlik alanları ile hizmeti sunmaktadır.