Türkiye’deki sağlık hizmetleri sektörünün lider oyuncularından biri olan Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı, köklü geçmişi, uzman kadrosu ve vizyoner yapısıyla farklı bir noktada konumlanmayı başarıyor. Bu doğrultuda gösterdiği hassasiyet ve başarılarına bir yenisini daha ekleyen Sonomed, Türkiye’de Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı olarak ilk JCI belgesine sahip olan merkez ünvanını elinde bulunduruyor.

Sonomed, sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen ve “Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir.” İlkesini rehber kabul ediyor. Güven ile inşa ettiği güçlü bağları ve yüksek hizmet kalitesiyle de sağlık turizmi başta olmak üzere görüntüleme ve laboratuvar hizmet sunumunda başrol oyuncuları arasında yerini alıyor. JCI Akreditasyon sertifikası ile sağlık kalitesi ve hasta güvenliğini koruma altına almakla kalmıyor, küresel sağlık standartlarında hizmet sunduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

JCI Akreditasyonu ile ayrıcalıklı bir hizmet anlayışının izini sürüyoruz

JCI Sertifikası hakkında önemli bilgiler paylaşan ve bu belgeye sahip tek görüntüleme ve laboratuvar merkezi olduklarının altını çizen Sonomed Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Serdar Mutlu; “JCI, sağlıkta kalite ve hasta güvenliğindeki uygulamaları belirleyen, ölçen ve dünya ile paylaşan bağımsız bir kurum. Sağlık kuruluşlarının tüm ortamlarda performanslarını iyileştirmek amacıyla yenilikçi çözümler sunuyor.

Gerekli koşulları sağladığınızda ise dünyanın en prestijli sertifikalarına sahip olma imkanı elde ediyorsunuz. Biz Sonomed olarak benimsediğimiz bilimsel temelli ilkelerimiz sayesinde Türkiye’de görüntüleme ve laboratuvar alanında bu belgeye sahip tek kurumuz. Başarımızın dünyanın en önemli otoriteleri tarafından onaylanması bizim için büyük bir gurur kaynağı, misafirlerimiz için de önemli bir güven kriteri” dedi.

İleri teknoloji ve bilimin buluştuğu yerdeyiz

JCI Sertifikalı Sonomed’in ayrıcalıklarıyla diğer merkezlerden farklı bir noktada yer aldığına dikkat çeken Dr. Serdar Mutlu “Tüm görüntüleme hizmetleri yüksek teknolojiye sahip cihazlarla hızlı, güvenilir bir şekilde ve doktor kontrolünde gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda tüm radyolojik tetkikler, klinik ve biyokimya incelemeleri ve görüntüleme rehberliğinde non-vasküler girişimsel işlemler titizlikle yapılıyor. Profesyonel dinamik ve güler yüzlü 100 kişilik ekibimizle misafirlerimize en iyi sağlık hizmetini sunmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz. Merkezimizdeki tüm görüntüler dijital ortama aktarabilmekte ve gerektiğinde tetkikler paylaşılabilmektedir.” dedi.

Pandemi döneminde de yatırım ve çalışmalarımıza devam ettik

Tüm dünyayı alarma geçiren pandemi sürecinde tüm sağlık kuruluşları olduğu gibi görüntüleme merkezlerine de büyük iş düştüğünü söyleyen Sonomed Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu; “Sonomed olarak yaptığımız her işin temeline yüksek kalite anlayışı, taviz vermediğimiz çalışma ilkeleri, görev kabul ettiğimiz misyonlarımızı ve insan sağlığını yerleştiriyoruz.

Bu bizi sadece bir kuruluş olmaktan öteye taşıyan en önemli gücümüzdür. Bu alanda öncü olmak, yeniliklere imza atmak, yüksek teknolojiyle donatılan yeni nesil bir hizmet sunmak ise yolculuğumuzda rehberliğimizi üstlenen prensiplerdir.  Amacımız Sonomed’i olduğu kadar ülkemizi de sağlık sektörünün üssü haline getirmek ve bu doğrultuda adımlar atmaktır. Bunun için gerekli sorumluluğu alacağımızın ve önemli yatırımlara devam edeceğimizin teminatını veriyorum” dedi.