Echo İletişim, dünyanın sağlıklı yaşam ve iyiliği birleştiren ilk uygulaması Help Steps’in Türkiye’deki iletişim ajansı oldu… Adımları iyiliğe ve paraya dönüştürebilen ilk sağlık uygulaması Help Steps, Türkiye’deki iletişim çalışmaları konusunda Echo İletişim ile anlaştı. Echo İletişim, dünya çapında 750 binden fazla kullanıcıya sahip olan Help Steps’in tüm iletişim faaliyetlerinde iş ortağı oldu.

Kullanıcıların gün içinde attığı adımları gün sonunda reklam izleyerek puana çevirdiği ve istediği STK’ya bağışlayabildiği Help Steps uygulaması, Google Play’den ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kullanıcılar uygulama içinde yer alan bireysel yararlanıcılara, 21 STK arasından dilediğine adımlarını bağışlayabiliyor. Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları Help Steps ile adımlarıyla kulüplerine destek olabiliyor.

15 yıllık kurumsal iletişim ve medya sektörü tecrübesine sahip iletişimciler tarafından 2017 yılında kurulan Echo İletişim, ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, medya ilişkileri, kriz iletişimi ve içerik hizmetleri yanı sıra etkinlik ve sponsorluk yönetimi ile tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti veriyor. Her markanın bir hikayesi olduğuna inanan Echo İletişim, markaların dış sesi olarak bu hikâyeyi ortaya çıkarmayı ve sesleri olmayı hedefliyor.