Yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmezi kuruyemiş, Peyman’ın yenilikçi yorumuyla ‘Ortaya Karışık’ lezzetlerle sofralarda yerini alıyor. Kavrulmuş karışık kuruyemişe yeni ve gurme lezzetler katan Bahçeden Ortaya Karışık ailesi, yılbaşı gecesinde beraberliğin ve paylaşmanın keyfini ikiye katlayacak.

Kuruyemişe inovasyon katarak yeni bir deneyime dönüştüren Peyman, yeni Ortaya Karışık ürünleriyle yılbaşı gecesinin en keyifli ve lezzetli eşlikçisi olacak. Bahçeden uzmanlığı ile özenle seçilen kavrulmuş kuruyemişleri bir araya getiren Ortaya Karışık Gurme, Asorti, Klasik ve Soslu ailesi, yılbaşı gecesinde kuruyemişte de en özeli ve güzeli arayan ‘kavrulmuş’ severlerin favorisi olacak. Ortaya Karışık ailesi, yüksek lif oranının yanı sıra glütene duyarlılığı olanların da gönül rahatlığı ile tüketebileceği lezzetler içeriyor.

Ortaya Karışık lezzetler paylaştıkça güzel

Bahçeden Ortaya Karışık Gurme ve Ortaya Karışık Asorti pikan cevizi ile tam bir gurme. Antep fıstığı, fındık, yer fıstığı ve leblebi gibi sevilen kuruyemişlerin en kalitelisini sunan Bahçeden Ortaya Karışık Gurme diğer karışık ürünlerden farklı olarak içeriğinde yer alan tuzlu kavrulmuş fındık ile ağızlarda lezzet şöleni yaşatacak. Asorti ise kaju fıstığı, iç tatlı badem, iç Antep fıstığı, iç fındık gibi seçkin tatlarla uzun yılbaşı eğlencelerine atıştırmalık olarak da eşlik edecek.

Klasik, adı üzerinde, hepimizin sevdiği geleneksel tatlarımızdan kuru üzüm, kavrulmuş tuzsuz yer fıstığı, kavrulmuş tuzsuz leblebi, kavrulmuş iç fındık, kavrulmuş tuzsuz iç badem gibi klasiklerin en gurme halini içeriyor. Peynir, barbekü, taco, paprika, barbekü gibi aroma çeşnili kavrulmuş kuruyemişlerden oluşan Soslu ise yılbaşında değişik lezzetler denemek isteyenler için ideal bir seçenek.

Yılbaşı ikramlarının gurme lezzetleri Bahçeden Ortaya Karışık kavrulmuş ailesi, keyfi ve mutluluğu olduğu gibi yeni lezzet ve deneyimleri de sevdiklerinizle paylaşmaya davet ediyor www.peyman.com.tr.