Günlük ve iş hayatında kullanıma uygun saatlere imzasını atan Victorinox Swiss Army, rengi ve tasarımıyla yeni ikonik bir modeli daha saat tutkunlarıyla buluşturuyor. Detayları, keskin hatları ve sarı renklerin uyumunun bir arada sunulduğu Victorinox 241844 Swiss I.N.O.X. Diver 45mm Erkek Kol Saati, ilk görüşte dikkat çekiyor.

Gücün, tasarımın ve karizmanın birleştiği Victorinox Swiss Army 241844 I.N.O.X. Professional Diver Saat, kullanıcısının tüm beklentilerini karşılıyor. Sarı renkten oluşan silikon kordonu ve gri tonların yer aldığı kadranı, onun ne kadar özel olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.   

Dalışlarda dahi %100 güvenilir

Profesyonel dalgıçlar için, hassas bir mühendislikle tasarlanan Victorinox Swiss Army, dalış kıyafetlerinin üzerine sıkıca yerleşirken, genişletilebilir kayışı ile de konfor sunar. 200 m’ye kadar suya dayanıklılık sağlayan saat, karanlıkta okunabilen ekranı ile saat teknolojisinde yeni bir dönem yaratıyor. Tarih göstergesi de bulunan saat, Victorinox kalitesi ve fonksiyonelliğini tüm detaylarıyla kullanıcısına yaşatıyor.