Mavi, Kıvanç Tatlıtuğ’lu yeni reklam kampanyasıyla; premium erkek koleksiyonu Pro’nun şehrin modası ve yaşam şeklinin sembolü olduğunu vurguluyor. ‘Bu yaz her yerde o. Mavi Pro’ söylemiyle yayınlanan filmin hikayesi ise yaratıcı ve kolektif bir ruhla hayat bulmuş ikonik Pro logosundan ilham alıyor.

Bir berber dükkanının heyecanlı kurgusunda başlayan senaryo; Mavi Pro’larını giymiş yaratıcı, dinamik ve eğlenceli bir topluluğun birlikte yaptıkları devasa Mavi Pro bayrağını şehre asmasını konu alıyor. Filmde üretilen mural çalışmada ise heykeltıraş ve grafiti sanatçısı Reach Geblo’nun imzası var. 

Mavi’nin premium erkek koleksiyonu: Mavi Pro

Yüksek performanslı inovatif jean koleksiyonuyla vazgeçilmez olan Mavi Pro bu sezon; tişört, sweatshirt ve aksesuarlarla genişliyor ve baştan aşağı dikkat çekici bir tarz sunuyor. Koleksiyona yeni katılan Milan, Madrid, Lizbon gibi tapered ve loose görüntülü fit’ler, modern street dokunuşlara sahip oversize tişört ve sweatshirt’lerle kombinleniyor. Pro’nun en dikkat çekici özelliği olan M logosu ise; renkli grafik teknikleri, likit formlar, kontrast desenler, canlı grafikler ve dijital baskıların yer aldığı üstlerle şehri ele geçiriyor.

Mavi Pro İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonuna Mavi mağazaları, Mavi.com ve Mavi App’ten ulaşılabiliyor.

Reklam hashtag’i: #YeniMaviPro #BuYazHerYerdeO #YineÇokMavi #MaviPro

Reklamın linki: https://youtu.be/A-3gK-xBLes

Reklam Filmi Künyesi

MarkaMavi
Reklam YıldızıKıvanç Tatlıtuğ
Reklam AjansıLeo Burnett İstanbul
YönetmenEngin Erden
Görüntü YönetmeniAndaç Şahan
MüzikFFW CREATIVE AUDIO