MerusPower Enerji Depolama Sistemlerini; rüzgar, güneş, hidroelektrik, hibrit santraller ve Off-grid şebekelerde kullanarak enerjinizi depolayabilir ve kayıplarınızı kazanca çevirebilirsiniz.

Merus ESS sistemleri, operasyonel performansı vegüvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemineyerleştirilebilir. Sadece yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuzentegrasyonunu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda elektrik arzını ve talebinidengelemeye de yardımcı oluyor.

Merus ESS ile, birincil güç kaynaklarının kesildiği andaenerji gerçek zamanlı olarak kullanılabilir. Tüm güç sistemi için, üretim,iletim ve dağıtımdan mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tümyollardan fayda sağlar.

MODÜLER BİR ÇÖZÜM SUNUYOR

Enson teknolojiye dayanan Merus ESS, şebekenin herhangi bir voltaj seviyesi içinçıkış gücü ve enerji açısından tamamen ölçeklenebilir modüler bir çözümdürsunuyor.

Enson yüksek verimli çift yönlü dönüştürücü teknolojisi, özellikle kullanıcınınihtiyaçları için seçilen sürekli gelişen depolama ortamı ile birlikte,verimliliği ve uzun süreli depolama çözümünü garanti ediyor.

MerusMCC – kontrol, koruma, izleme ve SCADA sistemi, tüm depolamayı, enerjiyönetimini ve yenilenebilir enerji optimizasyonunu ve üst düzey operatörlerleolan tüm iletişimi yönetiyor.

ANAHTAR TESLİMÇÖZÜMLER

aHateknoloji’nin distribütörlüğü yaptığı Merus Power, enerji depolama sistemkurulumları için; problem tanımlama, fizibilite analizi ve çözüm tasarımı ilebirlikte anahtar teslim çözümler ve satış sonrası destek sunuyor.

Ahateknoloji.com