AFRİ Yapımın adına ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali’nin yapımcılığını üstlendiği “DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli dram tarzındaki sinema filmi 16 Eylül’de vizyona girmek için hazır. Hikayesi Afrikalı Ali imzası taşırken senaryo haline iki önemli isim Erdal Babür.

Hülya Kılıç getirdiler. Türkiye’nin önemli isimleri FERHAT GÖÇER, METIN ŞENTÜRK, FARUK SOFUOĞLU ve usta oyuncu ERKAN PETEKKAYA da projeye destek olmak için birlikte kamera karşısına geçtiler. Usta yönetmen Hakan Gürtop tarafından yaklaşık 2 haftalık bir zamanda çekimler tamamlanan “DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli dram tarzındaki sinema filminin afiş tasarımı da tamamlandı.

Hüzün mevsimi olarak kabul edilen Sonbahar da vizyona girecek olan acı dolu hikayesiyle çocuk tacizine dikkat çeken “DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli sinema filminin yapımcısı Afrikalı Ali “ Bizim yaramızı kanatan bir konuyu gündeme taşıyıp hassasiyet için bu filmi çektik para kazanmak için çekilmiş bir film değildir, duygularımızı hassasiyetimizi beyaz perdeye taşıdık” dedi. Gerçek bir hikayenin senaryolaştırıldığı “DOKUNMA HURDACININ KIZI” dramın en üst seviyede yaşandığı hüzün mevsimin özel yapımı olarak nitelendiriliyor.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

0535 577 47 19