Fame Model Of Turkey  Kurucu Başkanı Ruhi ANILAN İstStarMag Dergisine  Fame Model Of Turkey Yarışması için kısa bilgiler verdi.

Uzun yıllar sektörde çeşitli departmanlarda görev almış profesyoneller, profesyonel olmaya inanmış arkadaşlarımızla, sahip olduğumuz bilgi, birikim ve imkanlarımızı daha geniş kitlelere yaymak ve gerçek anlamda faydalı olabilmek için kullanmamızın yararlı olacağını inanarak bir yola çıktık.

Hepimizin vazgeçilmez hayalleri ve hedefleri vardır. Bazılarımız her yaptığı işte başarılı olmak için uğraşır, bazılarımız da yakaladığı şöhret ile kazanmak ve mutlu olmak ister.

Her yaptığımız çalışmayla, Türkiye’de Yarışma sektörüne yeni bir vizyon katmak istedik. Bunu 2021 Fame Model Of Turkey Final gecesin de ispat ettik… Şimdi de sizlere yine keyif, huzur, güven duyabileceğiniz Fame Model Of Turkey 2023 Yarışma Finalini hazırlıyoruz.

Şöhret yolunda ilerlemek isteyen gençlerimize destek vermek en başta isteğimiz. Sektöre yeni yüzler, yeni yetenekler kazandırmak çeşitli organizasyonlara katılmalarını sağlayarak model olarak da başarılı  ve şöhret olmalarını sağlamak  istiyoruz.

2023 Fame Model Of Turkey Yarışmasında,  Final adaylarımızı belirlemek için kayıtlarımız ücretsiz olarak 17 Nisan’a kadar açmış bulunmaktayız.

Modellik kriterlerine uygun Bay ve Bayan adaylar famemodelofturkey.com.tr sitemize başvurarak kayıt başvurularını yapabilirler.  2023 Yılı içinde Final Galamız gerçekleştireceğiz sitemizden an ve an takip etmenizi istiyoruz. Ayrıca Yarışma komitemiz tüm başvurulara bireysel olarak  katılımcılara cevap verecektir.

Yola çıkarken Yarışma sektöründe yapılan tüm  organizasyonları inceleyerek ve birçok değere katkıda bulunmaya çalışan bizler, bu görevin çok daha büyük sorumluluklar getirdiğinin bilincindeyiz. Sevgi ve Saygıyla…

Ruhi ANILAN

Fame Model Of Turkey

Kurucu Başkan

TIKLA VE ÜYE OL…