Tüm Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden iki aydan fazla zaman geçti. Deprem bölgesinde zor koşullarda yaşamını sürdürmeye çalışan depremzedeleri unutmayan BAUHAUS’un yardım TIR’ı yeniden yola çıktı.

Büyük felaketin ilk günlerinden itibaren BAUHAUS Türkiye ve Bauhaus Almanya Merkezi ihtiyaç malzemelerini TIR’larla deprem bölgesine göndererek depremzedelere destek olmuş ve daha sonra BAUHAUS Türkiye yardımlara devam edileceğini yetkili birimlere bildirmişti. Sözünde durarak yardımların devamlılığını sağlayan BAUHAUS sürekliliğin önemine dikkat çekti.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden BAUHAUS’un yeni yardım TIR’ı da bölgeye ulaştı.

Almanya’dan yola çıkan ”BAUHAUS Yanındayız Türkiyem” TIR’ı jeneratör, ısıtıcı, çadır ve diğer yaşam malzemeleri ile birlikte Malatya’ya ulaştı. İhtiyaç sahiplerine iletilmek üzere malzemeler Malatya’daki AFAD yetkililerine teslim edildi. BAUHAUS yardımların sürekliliğinin sağlanması ve yaraların biran önce sarılabilmesi için bölge halkı ve yetkili kurumlar ile tüm gücüyle organize olarak çalışmalara devam edeceğini yetkililerle paylaşmaktadır.

BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer; “50 binin üzerinde can kaybına sebep olan bu büyük felaketi unutmayacağız. BAUHAUS olarak bölgedeki insanlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bengü Bilik – 0532 216 69 43 – BEZE Group Kurucu & Başkan