TUTKULU DİLEKLERİN ŞARKISI!

MUTLULUĞUN KOKUSUNU HİSSETTİRDİ! 

Güzel sanatçı ve başarılı doktor ”Elvan Elvan”; müzikal kariyerinde son dönemlerde art arda yayınladığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hız kesmeden şarkılarını yayınlamaya devam eden ve her fırsatta şifasının müzik olduğunu dile getiren ”Elvan Elvan”; yaz sıcaklarında dinleyicisinin ruhunda tatlı bir esinti yaratacak yeni şarkısı ”Yasemen Mevsimi” ile müzikseverlerle buluştu. 

Mutluluğun kokusu olarak tanımladığı, sözü ve müziği ”Elvan Elvan”ın kendisine ait olan şarkının yüksek enerjili ve pozitif hissettiren altyapısını ise Faruk Paker üstlendi.

Sesinin sakin ve huzurlu tınısıyla dinleyenlerini gülümseten ve iyi hissettiren sanatçının yeni şarkısı ”Yasemen Mevsimi”nin müzik direktörlüğünde ise Hakan Güngör’ün imzası yer alıyor.

”Elvan Elvan”; yeni şarkısıyla ilgili duygularını ise tüm samimiyetiyle şu sözlerle ifade etti;

‘Bazen bir fırtına olur gönlünüzde aşk; yaşamak istediklerinizin duygusu, heyecanı yasemen çiçeklerinin güzel kokusuna karışır ve yaz güneşi ısıtırken teninizi; yüreğinizdeki çoşku şarkı olur, yayılır gökyüzüne yaşanılası güzel günlere adanıp sevgiyle… Yasemen mevsimi yaşanılası güzel günler; tutkulu dilekleriniz için gelsin ve yüreğinizi tüm çoşkusuyla kaplarken sevdiğiniz her kim varsa ona dokunsun enerjisi.’

”Elvan Elvan”ın yeni şarkısı ”Yasemen Mevsimi” Samuray Müzik etiketiyle ve Avrupa Müzik dağıtımıyla tüm müzik platformlarında yayında!