Yenilikçi Fintech şirketi Moneytolia, elektronik para ve ödeme hizmetleri dünyasında yerini aldı. ‘Paranın yeni hali’ sloganıyla faaliyete başlayan Moneytolia, düşük maliyetli, hızlı ve kullanımı kolay ürünleri ile kullanıcılarına ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Türkiye’nin yenilikçi Fintech şirketi Moneytolia, elektronik para ve ödeme hizmetleri sektöründeki yerini aldı. Rekabeti artıracak hizmetler geliştirmeyi planlayan Moneytolia, kullanıcılarını global dünyaya entegre edecek ürünlerle buluşturarak ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Düşük maliyetli, kolay erişilebilir ve hızlı

Moneytolia’nın ürün ve hizmetleri düşük maliyetli, hızlı ve kolay erişilebilir. Kullanıcılar Moneytolia hesabını birkaç dakikada ve ücretsiz olarak oluşturabiliyor. Hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal iş ortakları için yenilikçi hizmetler geliştiren Moneytolia’da bireysel kullanıcılar için yurt içine ve yurt dışına para transferi, fatura, kredi kartı borcu ödemesi, bağış, oyun ve dijital kod satın alma, fiziki ve sanal Moneytolia Kart ürünleri var.

Bireysel satıcılar, büyük ve küçük ölçekli işletmeler için de teknolojik ürünler geliştiren Moneytolia, kurumsal iş ortaklarına Fiziki ve Sanal POS, Checkout ile ödeme, kurumsal cüzdan ve Kurumsal Moneytolia Kart hizmetleri gibi ödeme çözümleri sunuyor.

“Farkımızı ortaya koyacağız”

Moneyolia CEO’su Rabia Aktaş, elektronik para ve ödeme hizmetleri sektöründe ses getirecek bir Fintech markası yarattıklarını belirterek “Moneytolia’da global iş birliklerimiz, inovatif bakış açımız ve nitelikli insan kaynağımız var. Sahip olduğumuz güçle, sektörde farkımızı ortaya koyacağız. Bu bakış açısıyla hali hazırda var olan ürünleri iyileştirirken, eksikliği hissedilen hizmetleri kullanıcılarımızla buluşturarak rekabeti bir üst boyuta taşıyacağız” dedi.

“Kullanıcı deneyimi global seviyede olacak”

Moneytolia’nın teknolojik ürün ve hizmetleri ile kullanıcı deneyimini global seviyeye taşıyacaklarını belirten Rabia Aktaş açıklamalarına şöyle devam etti:

“Geliştirdiğimiz ve üzerinde çalıştığımız her bir üründe kullanıcı deneyimini gözetiyoruz. Kullanıcılarımızın ihtiyaçları ötesinde, hayatlarını kolaylaştıracak ve global dünyaya entegre olacakları ürünler geliştiriyoruz. Bizim avantajımız, yurt dışında da bir ekibimizin olması. Bu sayede kullanıcılarımızı global dünyaya adapte olacak ürünlerimizle hızlı bir şekilde tanıştırabileceğiz” dedi.

Moneytolia Hakkında

Moneytolia, 2020 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin yenilikçi FinTech şirketlerinden biridir. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından 2022 yılında lisans verilerek faaliyetine başlamıştır. Finansal hizmetleri teknolojiyle dönüştüren Moneytolia, kullanıcılarını global dünyaya entegre edecek yenilikçi ürün ve hizmetler ile tanıştırmaktadır.

Ürün yelpazesi içinde bireysel ve kurumsal hesap, 7/24 para transferi, fatura, kredi kartı borcu ve bağış ödemeleri, oyun & dijital kod satın alma, POS hizmetleri, tüm dünyada geçerli Moneytolia Kart ve Sanal Kart yer almaktadır. Moneytolia, yurt dışına para transferi hizmetiyle de sektöre yeni bir soluk, kullanıcılara yeni bir kolaylık getirmiştir. Finansal hizmetlerin tek hesap üzerinden, yepyeni bir deneyimle gerçekleştirilmesi için çalışan Moneytolia, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıracak ürün ve hizmetleri geliştirmeye aralıksız devam edecektir.