Modellik, Gazetecilik, organik yaşam, müzik derken bu kez de ilk sinema filmine hazırlanıyor. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Sharin Hatice Gökçe tasarımları ve ünlü fotoğraf sanatçısı Cengiz Dikbaş objektifine yansıyan fotograflar çekilirken yeni projelerini anlattı.

İlk sinema filmi deneyimim olacağı için, ciddi çalışma aşamasındayım. Oyunculuk eğitiminin içine daldıkça çıkması çok zormuş gerçekten çok derin kuyu gibi.

Ve uzun yıllar sonra ilk kez sahneye çıkmaya hazırlanıyorum. Bir çok şarkı dinliyor ve sesime en iyi gidecek büyük bir repertuar hazırlıyoruz. Geçmişte sahne deneyiminden geldiğim için, benim için daha kolay oluyor sahne hazırlıkları.

Sahnede farklı kostümler, farklı repertuar sunmak istiyorum. Karar elbette seyircinin olacak. Modellik mesleğim içinde çok spor yapıyor her zaman dengeli az gerektiği kadar besleniyorum. Sürekli formda olmak göründüğü gibi kolay değil maalesef ama işinizi çok severek yapınca alışıyorsunuz böyle yaşama.

Hal böyle olunca da her bir mesleğiniz için ayrı, ayrı çok çalışmak gerekiyor. Her zaman söylüyorum ben sadece kâinattaki her canlı gibi hareket halindeyim o kadar. Gerisi spontane gelişiyor…