Evet, temel işleyiş sistemini öğrenen hem ruhsal hem bedensel olarak sağlıklı yaşar.
Hayatımızda sağlıktan önemli ne var ? Diye soruyorum, var mı ? Yok, başta sağlık olmasa hiç bir konumun ve konunun önemi yok emin olun. O yüzden önce sağlık.

Peki nedir tam olarak işleyiş sistemi diye okuyucularımıza özet olarak sunmak istiyorum tabi. İşleyiş sistemi bizlere yaradan tarafından sunulmuş bir temel sistemdir. Nasıl ki yaradan dünya yı yarattıysa, içindekileri yarattıysa biz insanları da yarattı. Bütün yaratılanlar görevlerini biliyor yapıyor, Börtü böceklerine kadar ve dünya dönüyor içindekiler güneş gündüz oluyor zamanı gelince ısıtıyor ay gece de doğuyor görünüyor, yıldızlar ortaya çıkıyor, genel sistem işliyor. Peki ya insan yaradan tarafından yaratılan en değerli varlık ? O ne yapıyor ?

Kaldı günümüzde gün geçtikçe şaşkınlıklar artıyor. Yazık çok yazık.
İnsan olarak öyle güzel yerimiz var olmasına rağmen maneviyat değeri yüksek ve meleklerin bile secde ettiği o güzel insanlara ne oluyor, verilen o değer günümüzde nerede? Kimse görevini ,değerini bilmiyor, kendini bilmiyor. O kadar çok mühim detay ki anlayana. Ne diyeyim izliyorum çoğu zaman ve suskunluk içinde kalıyorum. Bilseler diyorum.


Bizi yaratan insanı yaratan yaradanımız bize oysa manevi kılavuzu da vermiş, tüm insanlara ve önce insan ol diyor, nasıl doğru olacağımızı bir bir anlatmış bizlere kılavuz da ,ama okuyan yok. Yazık yok.
Bu nasıl bir zihniyetsizlik anlam veremiyor düşünen insan. Seni yaratan var ve sen onun dediklerini nasıl merak etmiyorsun ?

Eğriyi, doğruyu bildirmiş örnekler vermiş. Aklı selim olan manevi değere döner ve eline hemen alır kılavuzu ve anlayacağı dilden okur. Yaradan herşeyi sevgisi ile kuşatmış güzelliklerle donatılmış her şey, tüm yaşadığımız sorunların üreticisi biziz, kader deyip geçemeyiz. Kimse kusura bakmasın bunlar temel gerçekler, ben demiyorum bunu temel gerçek bu “oku “

Yıllardır eğitimimin dışında ilim üzerinde çok büyük araştırmalar yaptım ve genel insan işleyiş sistemini “insanların anlayacağı şekilde hazırladım. Yıllardır maneviyat ile meşguldüm ve araştırdıkça bunu bir görev saydım kendime artık çünkü boşuna değildi bunlar.

İşleyiş sistemini öğrenen uygulayacak olan insan her açıdan sağlıklı olacak bedenen ve ruhen tabi aynı zamanda bilinçli yaşayacak. Bundan güzel ne olabilir ki ? Hayatı boş boş yaşamayacak. Hayat yanından akıp gitmeyecek. Bundan dolayı her insan olana tavsiye ediyorum, işleyiş sistemini öğrenin. Sağlık dolu ve bilinçli yaşama davet ediyorum sizi.
Sevgiler