Büyük iddialar ile çekilen ve sete girdiği günden bu yana dillerden düşmeyen “Hayatımız Roman” isimli sinema filmi 8 Mart tarihinde vizyonda izleyicisiyle buluşuyor. Altın Adam medya yapımcılığı ve Savaş Sancak yönetmenliğinde Çanakkale Lapseki’de roman mahallesinde çekilen “Hayatımız Roman filminin oyuncu kadrosunda Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu, Cem Belevi, Anıl İlter, Gözde Cığacı, Dilara Büyükbayraktar, Arzu Yanardağ, Sarp Bozkurt, Şebnem Özinal gibi önemli isimler yer alırken filmin müzikleri başarılı müzisyen ve oyuncu Cem Belevi’ ye emanet edildi.

“Hayatımız Roman” isimli sinema filminde Komiser Sedat Karakteri ile izleyicinin karşısında olacak olan Cem Belevi, yaptığı iki eser üzerine kurduğunu söylediği film müziğiyle de ilk kez sinemada izleyiciyle buluşacak. Film müziği yapmak kendisi için yeni bir serüven olduğunu dile getiren Cem Belevi, “En zor olanı hikâyenin duygusuna hizmet etmeye çalışırken sahnenin ve oyunculukların önüne müzikle geçmemekti, bazen tek başına çok iyi olan bir melodi film sahnesine çok yetersiz kalabiliyor, ya da bir anda gereğinden fazla öne çıkabiliyor.

Yani doğru tansiyonda müziği sahnenin altına döşemek en zoruydu benim için. Beste yapmak hatta aranje bile yapmak çok daha kolay diyebilirim. Çünkü film müziği yapmak tüm filmin duygusuna hâkim olmayı gerektirdiği gibi sabırlı bir stüdyo adamı da olmayı gerektiriyor.

Bu sebeple ilk kez yaptığım uzun metraj müziğimde uzun yol arkadaşlarımdan aranjörüm Osman Taşdaş olmasa bitiremezdim herhalde Birlikte sabahlara kadar stüdyoda çalışarak tamamladık, umarım izleyenlere dinlerken tüm duygusu geçer” dedi. Film vizyona girmeden radyolara dağıtılan Cem Belevi imzasıyla “Hayatımız Roman” şarkıları dinleyici tarafından beğeni toplayıp yoğun istek alırken önce müziği, şimdide filmi başarıya koşacak yorumları yapılıyor.

HAYATIMIZ ROMAN “CEM BELEVİ” YORUMUYLA ŞARKI KLİP