Yanlış yapan erkekler yüzünden; artık kadınlar da bozulmaya başladı…

Günümüzde maalesef bozulan bozulana…
İlişkilerde, evliliklerde saygı , sevgi ve birlik beraberlik için anlayış aile kavramı gün geçtikçe anlamını yitiriyor…

Arayan arayana, bırakan bırakana, ne erkekler görevlerini düzgün yapıyor ne kadınlar yerini biliyor. Nereye gidiyor, gidiyoruz diyen yok…

Yıkmak çok kolay, yapmak bir yuva inşa etmek halbuki ne zor kuruluyor ve ne umutlar ile…
Önce şu konuya kısa değinmek istiyorum, eşlerini aldatan erkekler ,peki eşini aldattın kimse görmedi duymadı diyorsun ya kendince, senin yaptığını yaradan gördü ve sen günah işledin ve evine başkasının karmasını çektin. O evinde daha huzur ve bereket olur mu? Tabi ki olmaz. Aklı selim insan bunu düşünür ve yapmaz.

Sonra huzur yok o evde dersin, niye olsun? Sen zaten var olanı bozdun, nikahı bozdun yaradanın katında…Daha üstüne yaptıklarınız yetmez gibi ,sizin gibiler yanındaki eşinizi kötülersiniz.
Kendi eşinizden güler yüzlü esirgersiniz ,tatlı sözü esirgersiniz. Kendi eşini en azından hafta bir defa yemeğe götürebilirsin mesela, ona haftada bir çiçek alabilirsin mesela. Gerçek ilgiyi yanındaki eşin hak ediyor, dışardaki değil.

Sen bunları eşine yaptın mı söyle? Ne verdin de ne bekliyorsun???
Ah ah…
Sonra ne mi oluyor, ya zamanla ilgisizlikler artıyor ve emekle kurulan o yuva yıkılıyor. Yazık…
Ve ya başka bir örnek olarak da, kadın eşinden ilgi göremeyince. Sosyal medya üzerinden veya bir yerde ilk imkanda güzel sözler duyduğu ilgi gördüğü biriyle oda eşini aldatmaya başlıyor… Günümüz gerçekleri bunlar maalesef…
Ya ne oluyor … Biz bu değiliz…

Sevgiyle Kalın…

Gülnaz ÇALIKOĞLU