CEMİYET VE İŞ DÜNYASININ KATILIMIYLA GÖRKEMLİ AÇILIŞ…

İş insanı Metin Şen, Gökay Deniz ve Murat Özgel’in yeni girişimi Pier21 Restaurant, özgün mutfağı ve şık ambiyansıyla Göcek’te kapılarını açtı. Girişimci iş insanları Acarkent’teki L’entrecote de Paris’ten sonraki yeni restoranları olarak Pier 21’i açtılar. İş ve cemiyet dünyasının seçkin isimlerinin katıldığı açılışta misafirler restoranın Akdeniz mutfağını deneyimledir.

Turizmin en gözde tatil yerlerinden Göcek’in en yenisi Pier21, Akdeniz mutfağının birbirinden güzel tatlarını kendine has reçetesiyle ve Şef Mehmet Aslan  imzalı menüsüyle misafirlerine sunuyor. Her bir detayının titizlikle tasarlandığı, ferah ambiyansı ve şık dekorasyonuyla tatilcilerin vazgeçilmez lezzet lokasyonu olacak olan Pier 21’in mimarisi Abdullah Burnaz’a ait. Menü danışmanlığını Ali Ronay’ın yaptığı restoranda aynı zamanda Fransız mutfağının sevilen markalarından L’entrecote de Paris’in meşhur soslu muhteşem etlerinden oluşan menüsü de yer alıyor.

Ünlü İsimler Açılışta Yalnız Bırakmadı
Geçtiğimiz gün yapılan açılış davetine karılan ünlüler arasında; Ali Dürüst, Erol Özmandıracı, Necmettin- Burak Karabacak, Selim Kosif, Sinan-Melda Kosif, Umut Özkanca, Elif İnci Onat, Burçak Deniz, Harika-Deha Orhan, Mehmet Fırat, Ahmet Bayar, Melis Ay, Metin Malaz, Alim Karaca, Nuri Öztaşkın, Abdullah Burnaz, Mine Acar, Feridun İcan, Yeter Çılbır, Aslı Gümüşel vardı.

Pier21 House’ta Huzur Dolu Tatil

Aynı zamanda kapılarını açan 4 odalı butik otel olan Pier21 House da Göcek’in muhteşem doğasının ve denizin eşsiz güzelliğinin tam ortasında konumlanan bu yeni otel, konuklarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Otelin geniş ve ferah odaları, deniz manzaralı balkonlarıyla konuklarına huzur dolu bir konaklama imkanı sunuyor.