Dünya genelinde rejeneratif tedarik zincirine öncülük edecekPaylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli ile tedarik zincirine yönelik çözümler sunan CHEP, 5 yıllık yeni sürdürülebilirlik hedeflerini açıkladı. Olumlu Gezegen, Olumlu İş Modelleri ve Olumlu Toplumlar olmak üzere 3 ana başlık altında belirlediği hedeflerle CHEP, dünya genelinde rejeneratif tedarik zincirlerine öncülük etmeyi, doğa ve enerji kaynaklarını korumayı planlıyor.

Bununla birlikte, palet üretiminde kullandığı her ağaç için 2 ağaç dikecek, kadın istihdam oranı en az yüzde 40 yapacak ve 10 milyon insana gıda yardımında bulunacak.

Yaklaşık 60 ülkede faaliyet gösteren CHEP, doğaya, gelecek nesillere ve sektöre katkı sağlayacak sürdürülebilirlik çalışmalarına devam ediyor. 2025 yılına kadar uygulayacağı sürdürülebilirlik vizyon ve hedeflerini belirleyen CHEP, yenilikçi stratejisinin temeline yeniden kullanım, esneklik ve rejenerasyonu alıyor.

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca çalışmalarını Daha İyi Gezegen, Daha İyi İş Modelleri, Daha İyi Toplumlar olarak yürüten CHEP, yeni programın ana başlıklarını Olumlu Gezegen, Olumlu İş Modelleri ve Olumlu Toplumlar olarak belirledi. Yeni stratejisiyle doğa için daha olumlu bir iş modeli oluşturmayı amaçlıyor.