Romantik bir sevgililer günü yemeği için restoranlar kapalı olabilir. Ancak, sevgilinizi evde de yemeğe davet edebilirsiniz. Üstelik tıpkı bir restoran gibi her detayı düşünülerek hazırlanmış paket, tek tuşla kapınıza kadar getiriliyor. Özel günler için yenilikçi çözümler üreten Meal Box, Sevgililer Günü’nü her zamankinden daha özel ve benzersiz kılacak özel bir ziyafet menüsü hazırladı.

Meal Box’ın özel şefleri, ana yemeğinden tatlısına kadar birbirinden lezzetli ve özel tariflerini Sevgililer Günü için bir araya getirdi. 14 Şubat’ı unutulmaz kılacak lezzetli tatlardan ve sürprizlerden oluşan özel paket, Şubat ayı itibarıyla Meal Box web sitesinden tek tıkla sipariş edilebilecek. 

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla, unutulmaz bir gün için planlamalar da başladı. Pandemi sebebiyle restoranların kapalı olması, sokağa çıkma kısıtlamaları gibi etkenler özel günlerin evlerde kutlanmasına neden olurken, saatlerce uğraştırmayan pratik sunumlar tercih sebebi oldu.

Menülerinde beklentiye yönelik, inovatif uygulamalara giden Türkiye’nin lider paketli yemek markası Meal Box, bu özel günü güzel bir yemekle kutlamak isteyenler için her detayı düşünülmüş özel bir paket oluşturdu. Lezzetinin yanı sıra görüntüsüyle de kalplere taht kuracak özel menünün yer aldığı pakette, romantik bir masa hazırlamak için gerekli olan sürpriz malzemeler de bulunuyor. Ana yemeğinden tatlısına kadar en lezzetli ve özel tarifleriyle unutulmayacak bir güne imza atacak Sevgililer Günü Menüsü, Şubat ayı itibarıyla Meal Box web sitesi üzerinden sipariş verilebilecek.

“Paketli yemek sektöründe ilkleri hayata geçiriyoruz”

Talepler doğrultusunda özel günlere ve kutlamalara ilişkin yeni menü ve paketler üretmeye başladıklarını belirten Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Artık her günümüzü pandeminin gölgesinde, kısıtlamalarla yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri, en azından özel günlerde farklılaştırmak, daha keyifli bir güne dönüştürmek istiyoruz.

Bu amaçla ilk olarak, yeni yıl ziyafet paketi hazırladık. Çok büyük ilgi gördü. Bunu özel günlerde de yapabiliriz diye düşündük ve her özel günün konseptine uygun ziyafet paketleri oluşturma fikrini hayata geçirdik. Sadece lezzetli ve hijyenik bir yemek değil aynı zamanda o güne özel bir konsept oluşturuyor ve el değmeden hazırlanmış kişiye özel kutularımızda kapıya teslim ediyoruz. Çok yakın bir zamanda paketli yemek alanında başka ilklere de imza atacağız.” dedi.

Romantik menüde neler var?

14 Şubat Sevgililer Günü için oluşturulan romantik bir pakette, özel şefler tarafından hazırlanan ve el değmeden paketlenen 2 kişilik menü yer alıyor. İki farklı seçenek sunulan menü, 1 ana yemek ve 1 adet tatlıdan, 4 çeşit de standart ara sıcak/salatadan oluşuyor.