thyssenkrupp Asansör, Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin için 22 asansör 6 yürüyen merdiven kurulumunu gerçekleştirdi. thyssenkrupp Asansör, hastanelerin mobilitesini sağlarken deprem izolatörlerinin olduğu kata inmek için özel tasarım 2 adet asansör ile acil durumlarda ulaşımı kolaylaştırdı.

Dünyada her gün milyonlarca kişinin konforlu yolculuk yapmasına olanak tanıyan thyssenkrupp Asansör, İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin yürüttüğü İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yeniden inşa edilen Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin 22 asansör ve 6 yürüyen merdiven kurulumunu tamamladı.

thyssenkrupp Asansör, 6 adet sedye, 2’si itfaiye olmak üzere 8 adet genel kullanım, 5 adet lojistik, 1 adet laboratuvar, 1 adet helikopter pisti erişimli acil durum, 1 adet morg asansörü kurulumu ile mobilite çözümleri sağladı. Daha önceki adıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne türk tıp dünyasına çalışmalarıyla öncülük eden Prof. Dr. Süleyman Yalçın’ın adı verildi.