Arma Kontrol, Dubai Mazaya Mall’un otopark giriş çıkışını kontrol edecekTamamı Türk mühendislerden oluşan Arma Kontrol, Dubai’nin en önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mazaya Mall’un otopark giriş çıkışlarını kontrol edecek. Arma Kontrol geliştirdiği yerli yazılım ile otopark yönetimine insansız ödeme teknolojilerini entegre ederek, insan hatalarından arındırılmış, hızlı ve güvenli bir trafik akışı sunacak.

Cirosunun yüzde 11’ini Dubai’den elde eden Arma Kontrol, 2021 yılında yeni teknoloji ve ürünlerle bu oranı 18’e çıkarmayı hedefliyor.  

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri sunan Arma Kontrol, Dubai’de referans projelerine bir yenisini daha ekledi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde daha önce Louvre Abu Dabi Müzesi, Katar Askeri Birlikleri gibi birçok projenin güvenliğini sağlayan Arma Kontrol, teknolojisiyle şimdi de Dubai Mazaya Mall’a çözüm sundu. Mazaya Mall’un otopark sistemlerine insansız ödeme teknolojilerini entegre eden firma, AVM’nin güvenlik ve zaman yönetimine katkı sağladı.