Duygulara hitap eden ve özel hissettirecek mekânların yaratıcısı Bodrum Mutfak Mobilya, destansı tarihe sahip “Turkuaz” rengini barındıran bir mutfak tasarladı. Bodrum Mutfak Mobilya, ismimizle özdeşmiş “Turkuaz”ın atalarımızdan bizlere aktarılan ve geçmişten günümüze uzanan tutkusunu mutfaklarla buluşturuyor. Hareketli ada ünitesi ile mekânı istediğiniz şekilde kullanmanıza olanak sağlayan “Turkuaz” modeli, zaman ve yer kazandıran dolapları, anti-bakteriyel tezgâhı sayesinde modern tasarım ve işlevselliği bir arada sunuyor. Turkuaz renginin dinlendiriciliği ve konsantrasyon sağlayıcı etkisi ile mutfağınızda harikalar yaratacaksınız.

Birbirinden özel ve dekoratif tasarımlara sahip Bodrum Mutfak Mobilya, kadim renk turkuazın ruhunu, en ince detayına kadar düşünülmüş işlevsellikle buluşturarak “Turkuaz” modelini yarattı. 

Hareketli ada ünitesi sayesinde Turkuaz modeli, özellikle salon ile birleşen mutfaklarda esneklik sağlayarak mekânı istediğiniz şekilde kullanmanıza olanak tanıyor. Destansı bir tarih ve etkiye sahip renkteki modelin dolapları depolama sistemlerinin işlevselliği ile zaman ve yer kazandırıyor. Çerçeve modeli, tasarıma sadelik eşliğinde hareket kazandırırken, fugalı panel  country dokunuşun en modern sunumuna eşlik ediyor. Modern tasarım anlayışını işlevsellikle bir araya getiren Turkuaz’ın tezgâhı ise anti-bakteriyel özelliği ile kullanıcıları rahatlatıyor. Ayrıca Turkuaz modelin açık sistem raf bölmeleri, en çok vakit geçirilen yaşam alanı mutfaklara modernize bir şıklık katıyor.