Oyun ve espor dünyasının lider markası SteelSeries sponsorluğunda düzenlenen turnuvalar 2021 yılında da oyuncuları bir araya getirmeye devam ediyor. Sıradaki turnuva ise Corporate Esports League tarafından üniversite takımlarına özel düzenlenen SteelSeries sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası oluyor. Turnuvaya katılmak isteyen üniversiteliler 24 ila 28 Şubat 2021 tarihleri arasında kayıt olabilecek.

Üniversiteliler arasında gerçekleşecek SteelSeries sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’na 32 takım olmak üzere toplam 160 oyuncu katılacak. Her dakikası rekabet dolu turnuvada takımlar 5 kişiden oluşacak. Ödüllü espor turnuvasında karşılaşmalar bir gün eleme, bir gün yarı final ve bir gün final olmak üzere 3 günde gerçekleşecek. CS:GO oyun deneyimini turnuvaya taşımak isteyen üniversiteliler takımlarıyla birlikte 28 Şubat’a kadar turnuvaya kayıt yaptırabilecek.

Sadece üniversite öğrencilerinin kuracağı takımlar mücadelede yer alabilecek. Bilgilerini hatasız ve eksiksiz bir şekilde gönderen ilk 32 takım kayıt yaptırmış sayılacak. Takımlar, 28 Şubat Pazar günü GIT Esports sitesinde bulunan Turnuva Ağacı’ndan ve SteelSeries sosyal medya hesaplarından açıklanacak.