Yemekler, salatalar ve meyve tabakları hazırlamanı zorlu anlarını, Zyliss Katlanır Mandoline Dilimleyici ve Doğrayıcı ile keyifli anlara dönüştürün. Malzemelerin kolay ve güvenli bir şekilde dilimlenmesi için tasarlanan doğrayıcı, içinizdeki şefi çıkarmanızı sağlayacak.

Sunduğu pratik çözümleriyle mutfakta mucizeler yaratmanıza yardımcı olan Zyliss’in Katlanır Mandoline Dilimleyici ve Doğrayıcı’sı mutfakların ustalarını yeniden belirliyor. Kullanım pratikliğiyle beş farklı dilim kalınlığı ve jülyen kesime imkan tanıyan doğrayıcı, bıçakları yerinden etmek için geliyor.

Salata ve yemek hazırlama süresi kısalıyor

Son derece kolay bir kullanım sunan, muftaklarda salata ve yemek hazırlama süresini kısaltan doğrayıcı, dilimleme ve jülyen kesim arasında kolay bir geçiş imkanı sunuyor. El ergonomisiyle uygun yapısı bulaşık makinesinde yıkanabilmesiyle mutfakları daha konforlu
hale getiren doğrayıcı, kaymayan kauçuk ayaklarıyla kazaların da önüne geçiyor. Hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Zyliss, Katlanır Mandoline Dilimleyici ve Doğrayıcı’nın fiyatı 589.90 TL’dir.