Arkadaşlarıyla tatilde

İstanbul cemiyet hayatından tanıdığımız ve son dönemlerde oyunculuğuyla da adından söz ettiren Aslı Mavitan  yoğun geçen çekimler sonrası arkadaşlarıyla birlikte hafta sonu tatili için ülkemizin gözde kış tatil merkezlerinden Bolu Kartalkayayı tercih eden isimler arasındaydı. Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otel de konaklayan Mavitan sevilerek izlenen Menajerimi ara dizisinde Mayda karakterine hayat veriyor. 

Güzel oyuncu ” Yoğun bir dönemdi çekimler çok keyifli geçse de haliyle oldukça da yorucu geçiyor,  çekimler dışında tamamen izole yaşamaya özen gösteriyorum bu aralar küçük bir fırsat buldum arkadaşlarımla hafta sonunu geçirmek için Kartalkaya ya geldik uzun zamandır da kaymıyordum benim için bir mola oldu” diyerek günün uzun bir bölümünü kayarak değerlendirdi.

Uzun Zamandan Sonra İlk Defa

İstanbul cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Yelda Demirören Kalyoncu ve eşi Haluk Kalyoncu uzun bir aradan sonra baş başa hafta sonunu Bolu Kartalkaya’da geçirdiler.

Pandemi döneminde oldukça izole yaşamaya dikkat eden genç çift geçtiğimiz hafta sonunu kısa bir tatil yaptılar. Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otel de konaklayan genç çift Drop Lounge da öğlen yemeği yediler. Haluk Kalyoncu sisli ve tipi yağışlı olan havaya rağmen yemek sonrası kayak yaparak karın keyfini çıkartırken eşi Yelda hanım ise sosyal medya da zaman geçirerek eşini beklemeyi tercih etti.

Kartalkaya da Ortaya Çıktılar

Bir süredir beraberlikleri bilinen Hakan-Banu Çarmıklı çiftinin kızları Nazlı Çarmıklı ve genç iş insanı Murat Gezer Baş başa tatil yaptılar.

Geçtiğimiz hafta sonu kısa bir tatil için Bolu Kartalkaya da rast geldiğimiz genç çift birlikte keyifli anlar yaşadılar. Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otel de konaklayan ikili dağın gözde mekanlarından Drop Lounge da yemek yiyerek uzun uzun sohbet ettiler. Sisli ve oldukça yoğun kar yağışlı havaya rağmen genç çift hafta sonunu bol bol kayak yaparak değerlendirdiler.

Kayak Yapmayı Seviyorlar

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan eşi Yağmur ve kızları Su Atacan ile birlikte hafta sonunu Bolu Kartalkaya da geçiren isimler arasındaydı.

Sezonun son günlerinde kar seviyesinin oldukça iyi olduğu Kartalkaya da tatil yapmayı tercih eden çift dağda yakın dostlarıyla da bir araya geldiler Kızı Su ile birlikte kayarak vakit geçiren yağmur beye bir süre sonra eşi Pınar Hanım’da katıldı. Aile gün boyu bol bol kayarak karın keyfini çıkarttılar.

Kardeşiyle Tatilde

Cemiyet hayatının genç temsilcilerinden İlkem Öztürk kardeşiyle birlikte hafta sonu tatilini değerlendirmek için Kartalkaya’yı tercih edenler arasındaydı. ” Pandemi döneminde kurallara uyarak yaşamaya özen gösteriyorum uzun zamandır hiç bir aktivite yapmadım ” diyen Öztürk spora olan ilgisiyle biliniyor.  İki gün Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otel de konaklayan İlkem hanım hafta sonunu bol bol kayak yaparak değerlendirdi.

Arkadaşıyla Tatilde

Ünlü Şarkıcı Tuğba Ekinci geçtiğimiz hafta sonu bir arkadaşıyla beraber Bolu Kartalkaya’da görüntülenen isimler arasındaydı.

Arkadaşıyla beraber Kartalkaya’ya hafta sonu tatili için gelen Tuğba Ekinci kayak yapmaktansa Drop Lounge da oturarak dinlenmeyi ve dağın eşsiz manzarasının keyfini çıkartmayı tercih etti. Arkadaşıyla yemek yiyerek sohbet eden Ekinci geçtiğimiz günlerde pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile birlikte görüntülendiğinde sevgilisine ” Benden ayrılırsan bana aldığın takıları geri vermem” diyerek sevgilisine takılmasıyla gündem olmuştu.

Kısa Bir Mola

Ünlü mimar Öznur Ekşi ve güzel sunucu Didem Delen hafta sonu tatili için Bolu Kartalkaya’yı tercih eden isimler arasındaydı.

Tanınmış mimarlarımızdan Öznur Ekşi ve ekranların sevilen yüzlerinden Didem Delen geçtiğimiz hafta sonu kısa bir tatil için Kartalkaya’ya geldiler. Günün büyük bir bölümünü kayak yaparak değerlendiren iki yakın arkadaş daha sonra Drop Loungeda yemek yiyerek dağın muhteşem manzarasının keyfini çıkarttılar.