Medeniyetlerin beşiği Mezopotamya’nın tarih öncesine dayanan nefes kesici eserlerinden ilham alan eşsiz bir koleksiyon… Sunumu bir ifade sanatı olarak gören şeflerin tercihi Bonna, Türkiye coğrafyasının en özel mozaiklerini Mesopotamia Koleksiyonu ile sunum tabaklarında resmediyor.

Özgün stiliyle şeflerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun yenilikçi çözümler üreten Bonna, Mesopotamia Koleksiyonu ile yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapmış Anadolu’nun kadim tarihini sunum sanatına dönüştürüyor.

Geçmişin izleri 21.yüzyılın sunumlarında

En eski sanat dallarından biri olan mozaik sanatını sunumlara taşıyan otantik Mesopotamia Koleksiyonu, Mezopotamya’nın bereketli topraklarına atfediliyor.

Mozaik işlemeleri başarılı bir şekilde sofralara taşıyan koleksiyon, mozaik dokunuşlarla güçlü bir görsel efekt yaratıyor. Antik dönem mozaiklerinin yorumlanmasıyla hayat bulan özgün figürlerin süslediği her bir parça birbiriyle uyumlu olarak sofralarda rafine bir şıklık yaratıyor. Farklı kültürel kodlarla sunumda fark yaratan Mesopotamia Koleksiyonu, geçmişin izlerini 21.yüzyılın sunumlarına taşıyor.

Bonna Hakkında

Bonna, kuruluşu 1983 yılına dayanan Türkiye’nin köklü markalarından Kar Porselen’in otel/restoran/kafe sektörüne yenilikçi çözümleri sunmak amacıyla 2014 yılında hayata

geçirdiği HoReCa markasıdır. Günümüzde Kocaeli/Çayırova ve Bilecik/Pazaryeri’ndeki 2 tesisiyle yıllık toplam 30 milyon parça ürünü Türkiye ve 6 kıtadaki 79 ülkede sektör profesyonelleriyle buluşturmaktadır. Yeme içme endüstrisinin bir paydaşı olarak tüm dünyada masa üzeri kategorisinde otel, restaurant ve catering ortakları için yenilikçi ve özgün ürünler üretmekte ve pazarlamaktadır.

Farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümleri sunmaktadır. https://bonna.com.tr