Asırları aşan zanaat kültürünü ve estetik mirasını yeni nesillere taşıyan Güral Porselen, kusursuz porselen tasarımlarını kışın yorgunluğunun geride kalacağı bahar masalarında sunuyor. Güneşin sıcaklığını üzerinizde hissedeceğiniz günlerde şık ve zarif tasarımlı ürünleriyle Güral Porselen, sizi porselenin en gösterişli haliyle tanıştıracak.

Zanaatı, kaliteyi ve sanatı buluşturduğu tasarımlarıyla bahçelerde, balkonlarda kurulacak sofraları her zevke hitap eden kaliteli ve göz kamaştıran tasarımlarıyla taçlandıracak olan Güral Porselen, ailemizle bir araya geldiğimiz masaları eşsiz kılacak. Sofra sanatının değişmez adresi Güral Porselen, kusursuzluğu temsil eden birbirinden şık ürünleriyle yemek masalarınızı en keyifli adresiniz yapacak.

Geleneksel zanaat bilgisini ve estetik anlayışını çağdaş üretim teknikleriyle birleştiren Güral Porselen ürünlerine ‘’Gural.com.tr’’ adresinden ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Güral Porselen hakkında:

Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.