Baş başa Tatil; İş ve cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer İsrailli top model sevgilisi Nibar Madar ile hafta sonunu Bolu Kartalkaya da geçirmeyi tercih eden isimler arasındaydı. Kaya Palazzo Luxury Chalets’ de konaklayan genç çift öğlen saatlerinde Drop Lounge da yemek yiyerek uzun uzun sohbet ettiler. Yemek sonrası sisli ve yoğun tipi yağışlı havaya rağmen kayak yapan Baran beyi sevgilisi Nibar Madar Drop Lounge da oturarak beklemeyi tercih etti. Genç çift her fırsatta bol bol fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler.

Morali Bozuk

Galatasaray futbol takımının gözde oyuncusu Arda Turan eşi Aslıhan,  çocukları Asil Aslan ve Hamza Arda Turan ile birlikte kısa bir tatil için Kartalkaya’ya gelen tatilciler arasındaydı. Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otelde konaklayan ünlü futbolcu iki günlük tatilini eşi ve çocuklarıyla Drop Lounge da oturarak dağın eşsiz manzarasında dinlenerek geçirdi. Geçtiğimiz hafta takımı Galatasaray’ın Çaykur Rizespor karşısında aldığı 4- 3 lük mağlubiyet sonucunda ünlü futbolcunun moralinin bozuk olduğu ise gözlerden kaçmadı.

Yapımcı Sevgilisi ile Birlikte Kartalkaya’da

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Özlem Önal yapımcı sevgilisi Stuart Parr ile birlikte hafta sonu tatili için ülkemizin gözde kayak merkezlerinden Bolu Kartalkaya’daydı. Amerika New York’ta  yaşayan Önal pandemi döneminde izole yaşayabilmek için  New York’tan ayrılarak  ultra zenginlerin yaşadığı Shelter İsland’ta bulunan sevgilisinin villasına yerleşmişti. . Kaya Palazzo Luxury Chalets de konaklayan  çift   geçtiğimiz hafta sonu yapımcı sevgilisi Stuart Parr ile birlikte Bolu Kartalkaya ya gelerek kısa bir tatil yaptı. Öğlen saatlerinde birlikte Drop Lounge da yemek yiyen çift yemek sonrası yoğun sisli havaya rağmen kayak yaparak keyifli anlar yaşarken  kış sezonunun bu son günlerinin tadını çıkarttılar.

Anne Kız Tatildeler

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Özlem Kaymaz kızı Tara Madalein De Vries ile birlikte hafta sonu tatili için Kartalkaya’yı tercih etti. Tüm dünya ile birlikte yaşadığımız pandemi dönemini oldukça izole olarak yaşadığını bildiğimiz Kaymaz;  ” Uzun zamandan sonra iki günde olsa bir nefes almak için kızım Tara ile birlikte Kartalkaya ya geldik, anne kız çok güzel vakit geçiriyoruz” diyerek kızı Tara ile beraber Drop Lounge da öğlen yemeği yiyerek keyifli anlar yaşadılar.