Eski zamanların sıcacık hikayelerine konuk olma zamanı Dünya Çocuk Klasikleri’nin öncüsü Altın Kitaplar, 60. yılını kutladığı Dünya Çocuk Klasikleri serisi, Audioteka’da hem minik hem de yetişkin dinleyicileri bekliyor. Tüm zamanların en çok okunan çocuklar kitaplarını derleyen seriye ev sahipliği yapan Audioteka, dinleyenlere nostalji dolu anlar yaşatıyor.

Ulusal ve uluslararası alanda 10 binlerce sesli kitap içeriğine sahip olan Audioteka, çocukların gelişimine katkı sağlayacak birbirinden öğretici ve eğlenceli kitapları, dinleyicilerle buluşturuyor. Altın Kitaplar’ın özenle seçtiği; Pinokyo, Pollyanna, Don Kişot, Heidi, 80 Günde Devri Alem ve Robinson Crusoe kitapları, sesli kütüphanenizi zenginleştirecek.

Aile, sevgi, iyilik gibi değerleri tekrar hatırlatan bir seri

Dünyanın tartışmasız en iyi eserleri arasında kabul edilen çocuk klasikleri, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor. Çocukların gelişimi için çok önemli bir yer edinen bu kitaplar, kimi zaman ailenin önemine kimi zaman dostluğunun ayrılmaz gücüne vurgu yaparken kimi zaman da macera dolu serüvenlerin bir kahramanına dönüştürüyor. Temel erdemlerin, iyiliğin, iyimserliğin, sevginin gücüne odaklanan Dünya Çocuk Klasikleri serisi, dinleyenleri eski zamanların sıcacık hikayelerine konuk ediyor.

Audioteka Hakkında:

Audioteka, Polonya merkezli bir Sesli Kitap cep telefonu uygulamasıdır. 2 senedir Türkiye’de de faaliyet gösteren Audioteka, 1000’den fazla Sesli Kitabın ve daha birçok sesli içeriğin Türkçe olarak seslendirilmesi ve son kullanıcı ile ulaşmasını sağlamıştır. Kitapların tek tek olarak da satın alınmasına imkan veren uygulama, ilk 14 günü ücretsiz olmak kaydıyla, aylık 19.90TL ücretle tüm kitaplara erişim imkanı sağlamaktadır.