Pratik ve lezzetli ipuçları Tchibo’nun yeni temasında Değerli anların, keyifli buluşmaların vazgeçilmez eşlikçisi kahveyi özel kılacak ve mutfak rutinini pratik hale getirecek ipuçları Tchibo’nun yeni teması Pratik ve Sağlıklı Mutfaklar ve Kahve Aşkı’nda bir araya geldi.

Yepyeni ürünlerle zenginleştirilen ve kahve aksesuarlarından oluşan yeni Kahve Aşkı Koleksiyonu ve pratik mutfak gereçleri Tchibo’nun renkli dünyasında keşfedilmeyi bekliyor.

Kahve aşkına

Tchibo Manuel Kahve Değirmeni, her zaman tazeliğini koruyan çekirdeklerini eşit ve homojen bir şekilde öğütmeyi başarıyor. Kompakt tasarımıyla kullanım kolaylığı sunan Tchibo Manuel Kahve Değirmeni, kahvenin kendine has egzotik lezzetini koruyor. Kahve tutkunlarının yanından ayırmayacağı Tchibo Çift Cidarlı Latte Bardak, ısı şoklarına ekstra dayanıklı borosilikat cam ile güvenli kullanım sunuyor. Çift cidarlı yapısı sayesinde sıcak içecekleri uzun süre sıcak, soğuk içecekleri uzun süre soğuk tutuyor.

Taze ve özenle hazırlanmış bir kahve deneyimi için tasarlanan Tchibo Bambu Chemex, ise kahvenin eşsiz aromasını koruyor. Taze ve aynı lezzette kahveler için ideal ve kompakt bir tasarıma sahip olan chemex, kahvenin demlenme dengesini de çok iyi kuruyor.

Tchibo Pembe Çelik Termos, 3-5 saat sıcak tutma özelliğiyle kahve tutkunlarının yanından ayırmayacağı bir yardımcıya dönüşüyor. Rahat taşıma için sap detayıyla pratik bir kullanım sunan termos, pembe rengiyle keyifli bir görünüm sağlıyor.

Mutfak rutinini keyifli kılacak ipuçları

Tchibo Müsli Bar Kabı 2, sağlıklı ve damakta iz bırakan atıştırmalıklar için pratik bir yol sunuyor. 16 adet müsli bar hazırlamak için tasarlanan kap, barları kolay bir şekilde çıkarmak için esnek yapısıyla dikkat çekiyor. Pratik özellikleriyle öne çıkan Tchibo Dayanıklı Pişirme Altlığı isepişirme kağıdını alışveriş listelerinden çıkarıyor. Esnek silikon yapısı yiyeceklerin en ideal şekilde pişmesini sağlarken tekrar kullanabilme özelliği mutfaklarda tasarruf sağlıyor.

 Tchibo Emaye Fırın Kabı, lezzetli yemekler hazırlamak için hem şık hem de fonksiyonel bir seçenek sunuyor. Tat ve koku bırakmayan 3 kat emayeli metal ve yüksek korozyonlu malzemesi, uzun süreli dayanıklılık sağlıyor.

Tchibo’nun French Press Termos, Araç İçi Isıtıcılı Termos, Filtreli Cam Şişe, Harfli Bardak, Yumurta Saklama Kutusu ve çok daha fazlasının yer aldığı “Pratik ve Sağlıklı Mutfaklar ve Kahve Aşkı” temalı ürünleri, www.tchibo.com.tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

Bazı Ürünlerin Fiyatları:

Tchibo Manuel Kahve Değirmeni: 159,95 TL

Tchibo Çift Cidarlı Latte Bardak: 89,95TL

Tchibo Müsli Bar Kabı 2: 79,95 TL

Tchibo Emaye Fırın Kabı: : 109,95 TL

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır.

2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.