Özgür’ün tasarımlarına büyük ilgi… Müzik, televizyon ve sanat camianda pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekânlar ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras yeni markası ‘sararugzo’ yu satışa çıkardı…

Pandemi döneminde sanat dünyasının durmasına rağmen üretmeye devam eden Özgür Aras, 5 ay stüdyo ZEİ ‘de seramik hocası Zeynep Poyraz ‘dan özel dersler alarak, kendi tasarımlarını yapmaya başladı. Özgür Aras, kendi tasarlayarak ürettiği seramikler ve porselenlerle çay ve kahve setlerini kurduğu “sararugzo” markası ile satışa çıkarttı.

Üç ayrı serisinde ünlü ressam Renan Kaleli‘nin üzerlerinde eserlerinden oluşan çay ve kahve setlerinin çıktığı an itibariyle online satış sitelerinde gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun olan Özgür Aras markası için  “Yolumuz muhabbetten geçiyor. Başlangıç ve varış noktamız bol sohbet içeriyor. Sanat ile ilişkimiz derin, ulaşılabilirliğini arttırmak ise gayemiz.  İletişimin ağını genişleterek, sanat ile kurguladığımız markamızı her eve, ofise, yaşam alanına sokmak istedik. Çay ve kahve setleriyle başladığımız bu yolculuk, muhabbeti içeren çok çeşitli ürün gruplarıyla devam edecek.”

AŞK SERİSİNE ÖZEL İLGİ

Birçok ünlü isminde yoğun ilgi gösterdiği Özgür Aras‘ın seramikler çay ve kahve setleri arasında “Aşk ve Kalp” adını verdiği serisi en çok satan parça oldu. 

Özgür Aras, ‘Beni işim iletişim. Yıllardır tecrübe ettiğim şey sevmek ve aşık olmak insanın mayasında var. Hatta bu duygular mantığımızın da önüne geçebiliyor. Bana göre aşk, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu nedenle de aşk acısı yaşayan pek çok insan, aynı şeylerin tekerrür etmesini göze alarak, yeni aşklara yelken açıyor. Zira aşksız bir hayatta hep bir şeyler eksik kalıyor. O yüzden de günlük hayatlarında hep hatırlasınlar onlara hatırlatıcı olsun diye “Aşk ve Kalp” serisini ürettim. Gelen mesajlar ve satışlar doğru yolda olduğumu gösteriyor’ dedi.