Çakılara eşsiz yorumunu katarak, çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, SwissClassic 6’lı Domates Bıçağı Seti ile bıçak deneyimini mutfaklarla birleştiriyor. Son derece hafif olan ve kolay bir kullanım sunan SwissClassic mutfak bıçakları, keskinlikleriyle en zorlu sebze ve meyvelerin üstesinden geliyor.   

Doğa ve en zorlu ortamlar için 100 yıldır çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı, keskinliği ve geniş kullanım alanı ile mutfakların vazgeçilmez parçasına dönüşen SwissClassic 6’lı Domates Bıçağı Seti’ni Victorinox tutkunlarıyla buluşturuyor.

Mutfağı daha konforlu ve eğlenceli hale getiriyor

En sert sebzelerden meyvelere ve salatalara kadar tüm kesim işlerinde kullanılabilen bıçaklar, mutfaktaki her işi daha kolay, konforlu ve eğlenceli hale getiriyor. Son derece ince ve keskin olan bıçaklar, istenilen her boyuta en doğru ve tutarlı kesime olanak tanıyor. Günlük kullanım için uygun olan bıçaklar, testereli ağız yapısıyla keskinliğini uzun süre koruyor.

Kolay bir tutuş ve kullanım sunuyor

El anatomisiyle uygun polipropilen sap, kolay bir tutuş ve kullanım sunarken, kaymayan yapısı kazaların önüne geçiyor. Yüksek karbonlu paslanmaz çelik gıdayla güvenli bir kullanım imkanı verirken kulanım sonrası bıçaklar makinede kolayca yıkanabiliyor. Set, kırmızı, mavi, yeşil, pembe, sarı ve turuncu olmak üzere 6 bıçaktan oluşuyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Victorinox SwissClassic 6lı Domates Bıçağı Seti’nin fiyatı 424,90 TL’dir.