Kinetix, spor ve şık modelleriyle gün boyu ihtiyacınız olan enerjiyi size sağlarken, elegan görüntünüzden de ödün vermiyor. Yorucu, hızlı, mutlu her anın şahidi Kinetix spor ayakkabıları bayramın da vazgeçilmezi oluyor!Sezon trendlerini sportif detaylarla buluşturan Kinetix; kadın, erkek ve çocuklar için bayram kombinlerini en güzel şekilde tamamlayabilecekleri alternatifler sunuyor.

Kadınlar için siyah, beyaz ve pudra renkleri öne çıkarken kalın taban yapısı ve nefes alan dokusu sayesinde sneakerlar, konforu en üst düzeye çıkarıyor. Elbise, etek, jean, gömlek, sweatshirt ve daha birçok kombinin en cool tamamlayıcısı oluyor.

Erkek koleksiyonunda bulunan jel tabanlı sneaker’lar ise sağladıkları ekstra rahatlık sayesinde uzun bayram günlerine konforla eşlik ediyor. Sezon trendlerini sportif detaylarla birlikte sunan Kinetix, çocuk koleksiyonunda öne çıkardığı giyim kolaylığı sağlayan cırt cırtlı ayakkabı modelleriyle çocukların adımlarına bayramda da enerji katıyor.

Kinetix’in 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu görebilmek ve incelemek için tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.