#THEKNITPOLO İlkbahar-Yaz 2021 Indian Summer… Hemington, İlkbahar-Yaz 2021 Indian Summer koleksiyonunda yer alan triko polo t-shirt tasarımlarıyla casual stillere ilham oluyor.  %100 doğal ipliklerle üretilen, incecik yapısıyla ve nefes alabilen dokusuyla baharın hafifliğine eşlik ederek şıklık ve rahatlığı aynı anda sunan triko pololar, günün her anında dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hemington’ın mükemmel kalıplara sahip incecik triko poloları,  dokuları ve soğuk tuşeleri ile giyildiği andan itibaren teni rahatlatıyor. Hemington triko pololar, nefes alabilen yapısıyla bahar ve yaz aylarında kombinlerinizde anahtar parça görevini üstleniyor. 

Dünyanın en özel coğrafyalarından özenle seçilen birinci sınıf doğal ipliklerle hayat bulan Hemington triko polo tasarımları, şıklık ve rahatlığı aynı anda sunarak bahar stilinizle bütünleşiyor. Her koleksiyonunda üstün kaliteli ve tamamen doğal ipliklerle ürettiği tasarımlara yer veren Hemington, elegan ve casual tarzı modern çizgilerle tamamlıyor. 

Hemington İlkbahar-Yaz 2021 Indian Summer koleksiyonu, Hindistan’ın engin renk paletini simgeliyor. Hemington,  özgün desenlerden, orjinal çiçek tasarımlarından, animal baskılarından ve minimalist grafiklerden oluşan tasarımlarıyla Hindistan ruhunu yeni sezonda stilinize taşıyor.

Hemington İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonuyla Hindistan’ın büyüleyici manzarasında çekici bir yolculuğa davet ediyor.

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM mağazalarında ve hemington.com.tr  online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.