Dockers®, hafiflik inovasyonunu sunan yepyeni bir kumaş teknolojisini lanse etmekten gurur duyuyor. Tarzınızdan ödün vermeden sıcak havalarla başa çıkabilmeniz için tasarlamam Smart 360 Lite™ teknolojisi, baştan aşağıya serin ve rahat hissetmeniz adına nefes alabilme, yumuşaklık gibi özellikleri stillere bir araya getiriyor.Aynı zamanda Dockers®, keten gibi havalı bir konfor vadeden farklı hafifi kumaşları da sizinle buluşturuyor.

Dockers® hakkında:

Dockers®, 30 yılı aşkın bir süredir chino pantolon denince akla ilk gelen markalar arasında otorite kabul ediliyor. İlk kez 1986 yılında San Francisco, California’da lanse edilen bu Amerikan klasiği ‘casual’ giyim trendinin kalbinde yer alıyor ve erkekler için her ortama uygun kaliteli ürünler sunuyor. Düşünülmüş inovasyonları ve anlamlı detaylarıyla tek bir eğilime değil, daima bir amaca hizmet ediyor. Dockers® markası günümüzde Amerika’nın en sevdiği chino olmaya devam ederken, kaliteden ödün vermeden daima üstün konfor ve çok yönlü stil vadeden geniş bir giyim yelpazesi sunuyor. Levi Strauss & Co. bünyesinde yer alan Dockers® markası altı kıtada 60 ülkede satılıyor. Dockers® ürünlerine dockers.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

Dockers® ürünleri ve mağazaları hakkında daha detaylı bilgi için Instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın: @DockersTurkiye