Banvit BRF, yenilenen ambalajıyla Klasik Jumbo Sosis ve bu kategoriye eklediği Cheddarlı Jumbo ve Mini Jumbo Sosis için hazırladığı yeni filmde, hayatında hiçbir değişikliğe yer vermeyenlerin bile Jumbo Sosis lezzetlerine hayır diyemeyeceğini söylüyor…

Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen beyaz et markası* Banvit, Jumbo Sosis severleri mutlu eden yenilikçi ürünleri Klasik Jumbo, Cheddar Peynirli ve Mini Jumbo Sosis ürünleri için digital mecrada yeni bir reklam kampanyası başlattı. “Banvit Tütsülenmiş Jumbo Sosis” ailesinin konu edildiği kampanya, kendini hayatın renklerine ve yeniliklerine kapatan Mesut karakterinin, tesadüf eseri Jumbo sosis ile tanışmasını ve sonrasında değişen ve renklenen hayatını konu alıyor. 

Banvit BRF, Klasik, Cheddarlı ve Mini Jumbo Sosislerin lezzetini anlatabilmek için hazırladığı bu eğlenceli lansman filminde “Lezzet insanın hayatına neler katabilir?” sorusunun yanıtını veriyor.  Nisan başında yayına alınan lansman filmini izlemek için tüketicilerini sosyal medya hesaplarına davet eden firma, yeni lezzetlerinin duyurusunu alışılagelmiş lansman filmlerinin dışında farklı bir tarzda gerçekleştiriyor.  

* IPSOS 2020 Marka Sağlığı Araştırma raporuna göre. (Tavuk Ürünleri / Beyaz Et Kategorisi Marka Sağlığı Araştırması, araştırma sahası 23/10/2020 – 01.12.2020 tarihlerinde gerçekleştirilen, bağımsız bir araştırma şirketi olan Ipsos tarafından Banvit için yürütülmüştür.)

Künye

Reklam veren                                   : BANVİT BRF 

Reklam veren temsilcileri            : Yasemin Gürleroğlu, Hasan Elgün, Ayfer Tüfekçi, Seçil Çelik. 

Dijital Ajans                                     : Kollektif 

Prodüksiyon Firması                    : Filmhakika 

Yönetmen                                         : Öncü Doğu Gürsoy 

Yapımcı                                             : Savaş Lale 

Görüntü Yönetmeni                      : Fırat Aydın 

Kreatif Direktör                             : Öncü Doğu Gürsoy 

Müşteri İlişkileri                           : Nusret Saraç 

Yaratıcı Ekip                                   : Pelin Saime Yılmaz, Ahmet Ozan Öğretici 

Art Direktör                                    : Semih Kodarlak

Video kısa versiyon : https://www.youtube.com/watch?v=ZbfltD1GAFs&t=1s

Video uzun versiyon : https://www.youtube.com/watch?v=togIIymLnk8