OneBlade, çığır açan bıçak teknolojisi sayesinde erkeklere tek bir ürünle vücut tıraş etme ve sakal kısaltma, şekillendirme imkânını bir arada sunuyor.

Türkiye’de 90 yılı aşkın süredir kullanıcıları için en iyisini düşünen ve çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, devrim niteliği taşıyan ürünü OneBlade ile erkeklerin yüz ve vücut bakımına tek bir cihaz ile pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor. 

Philips OneBlade QP2620/20, sakallı veya kirli sakallı tarza sahip olan erkeklerin sakallarına istedikleri şekli vermelerini mümkün kılıyor. Eşit uzunlukta kirli sakal için takıp çıkarılabilir 3 kirli sakal tarağı (1,3,5 mm) ve tüyleri istenilen yönde kolaylıkla düzeltebilmek için vücut tarağı (3 mm) OneBlade profesyonelliğini ön plana çıkıyor. 

Cilt için son derece güvenli ve zahmetsiz tıraş imkânı sunan OneBlade, çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılabiliyorken kolayca hassas şekillendirme yapılabiliyor. Sağladığı net görüş açısıyla da hızlı ve pratik bir tıraş deneyimi sunan OneBlade, benzersiz bıçak teknolojisine sahip kesicileri ile saniyede 200 defa hareket ederek başka hiçbir ek yönteme başvurmadan her uzunluktaki tüyleri kolayca tıraş edebiliyor. Su geçirmez özelliği ile ıslak ya da kuru kullanılabilen Philips OneBlade, kolayca temizlenirken aynı zamanda köpüklü veya köpüksüz tıraşı mümkün kılıyor.

Şarj edilebilir pil, 8 saatlik şarjdan sonra 45 dakika boyunca kesintisiz performans sunan, tıraş bıçağı ile tıraş makinasının özelliklerini tek bir üründe buluşturan OneBlade erkeklerin vazgeçilmez yardımcısı olmaya aday…  

Philips OneBlade QP2620/20, 479,99 TL + KDV önerilen perakende fiyatı ile satış sunuluyor.

Royal Philips Hakkında:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), insanların yaşamlarını iyileştirmeye kendini adamış, sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan lider bir sağlık teknolojileri şirketidir. Philips entegre çözümler sunmak için ileri teknolojiden, klinik sonuçlardan ve tüketici iç görülerinden faydalanır. Philips, tanısal görüntüleme, görüntüleme odaklı terapi, hasta görüntüleme ve sağlık bilişiminin yanı sıra sağlıklı yaşam ve evde bakım alanlarında pazar lideridir. Genel Merkezi Hollanda’da bulunan ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 82 bin kişiyi istihdam eden Philips, sağlık teknolojileri alanında 2020 yılında 19,5 milyar avro satış geliri elde etmiştir. Ayrıntılı bilgi için: www.philips.com/newscenter sitesini ziyaret edebilirsiniz.