Yenilikçi ve kaliteli tasarım anlayışı sayesinde her annenin tarzına uyum sağlayan mutfak modelleri ile ön plana çıkan Bodrum Mutfak Mobilya, Anneler Günü için düşünülen hediye alternatifleri arasında yerini alıyor. Country tarzını seven annelere Topaz mutfak modelini tasarlayan Bodrum Mutfak Mobilya, mavinin enerjisini ve sakinliğini evine taşımak isteyen anneleri ise Turkuaz ve Bodrum Mavisi mutfak modeli ile karşılıyor. Yaşam alanında buram buram doğallığı koklamak isteyen annelere Akik mutfak modelini sunan Bodrum Mutfak Mobilya, misafirlerini açık havada ağırlamak isteyen annelere ise Kameriye mutfak modeli ile keyifli deneyimler yaşatıyor.

Türkiye’nin en prestijli mutfak ve mobilya tasarım markalarından Bodrum Mutfak Mobilya, her annenin tarzına ve stiline uygun mutfak modellerini kullanıcılarının deneyimine sunuyor.

Titiz Annelere Turkuaz Mutfak Modeli, Doğallığı Seven Annelere İse Akik Mutfak Modeli

Pandemi nedeniyle mutfakta geçirilen zamanın iki katına çıktığı bu günlerde Bodrum Mutfak Mobilya’nın birbirinden farklı mutfak modelleri anneleri sevindirecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Mutfakta gelenekselliği yaşatmaktan yana olan annelerin vazgeçilmez tercihi olan Bodrum Mutfak Mobilya’nın Topaz modeli, yemeklerinde bolca hamur işi lezzetleri yapan annelere hamur açma ünitesi ile büyük kolaylık sağlıyor. 

Anti-bakteriyel özellikli tezgâhı ile titiz annelerin içini rahatlatan Turkuaz mutfak modeli, hareketli ada ünitesi sayesinde yaşam alanınızı dilediğiniz şekilde ayarlıyor. Rahatlık ve huzuru Bodrum Mutfak Mobilya’nın Bodrum Mavisi mutfak modeli ile yaşam alanına taşımak isteyen anneleri ise modelin etnik detayları göze çarpıyor. Ahşabın sıcaklığını ve doğallığını yaşam alanında yaşatmaktan yana olan annelerin tercihi ise Bodrum Mutfak Mobilya’nın Akik modeli oluyor. Sıcak ve samimi sohbetlerin odak noktası olan Akik mutfak modelinde “yaşayan mutfak” tanımlaması gerçek bir anlam kazanıyor. Bahçeler, verandalar veya havuz başı için özel tasarlanan Kameriye Mutfak modeli ise misafirlerini açık havada taşımak isteyen annelere büyük kolaylık sağlıyor.