Tabiatın ilham veren desenleri, mutfaktan sofralara, giysilerden çantalara kadar hayatın her alanına ve anına Tchibo ile konuk oluyor. Renkli Bahar Mutfakları ve Miniklerin Bahar Stili temalarıyla Tchibo, baharın coşkusunu yaşatıyor.

Tchibo baharın enerjisini hissettiren yeni temalarında mutfaklara, giysilere ve aksesuarlara renk getiriyor. Renkli Bahar Mutfakları temasında yer alan tuzlu veya tatlı lezzetlerin içeriğini doldurmak için işaretli olan Tchibo Kruvasan Merdanesi, mini kruvasanlar için ideal bir seçenek sunuyor. 2 mm kalınlığındaki hamurları kolayca açan merdane, iz bırakmayan baskı sayesinde hamurun parçalanmasını önlüyor. Tchibo Soğutucu Yemek Çantası, izole folyosu sayesinde optimum soğutma sağlıyor. Gıdaları buz aküsü olmadan yaklaşık 4 saate kadar taze ve lezzetli tutuyor.

Tchibo 12 Adet Mini Dilimli Kek Kalıbı ise kolay bir şekilde çıkarmak için oldukça esnek yapısıyla fark yaratıyor. Dayanıklı yapısı ve sızdırmaz özelliğiyle de tepsi olmadan da kullanmaya olanak tanıyor. Bir diğer mutfak yardımcısı Tchibo Dilimli Kek Kalıbı, gül yaprağı şeklindeki tasarımıyla dekoratif lezzetlere imza atmak için kolaylık sağlıyor. Tchibo Yumurta Mantosu, M boyutlu kahvaltılık yumurtaları daha uzun süre sıcak tutuyor. Tıpkı elde boyanmış farklı akvarel motifleri ile sofraya özel bir şıklık kazandırıyor.

Hazırlıkta ve serviste keyifli yardımcılara yer açın

Tchibo Şömen Örtü, 180 santimetrelik boyuyla farklı masa boyutlarına uyum sağlıyor. Ekolojik pamuktan üretilen örtü, farklı hayvan figürleriyle natürel bir etki bırakıyor. Dayanıklı hafif şeffaf plastik dokusuyla soflara misafir olan Tchibo Amerikan Servis, işlemeli parlak iplikli dokumasıyla masalarda görsel bir efekt yaratıyor. Tchibo Mutfak Örtüsü, tavşan motifli ve kulaklı deseni, ense bandı, bağlama ipli bel kısmı ve cırt-cırtla kolayca kapanan dizaynı ile mutfakta geçen zamanı keyifli kılmak için geliyor. Çiçek, havuç ve tavşan desenlerinden oluşan Tchibo Kesme Tahtası ise hem keyifli hem de işlevsel bir mutfak gereci sunuyor.

Miniklerin bahar stili rengarenk

Tchibo Kız Çocuk Pijama, yumuşak single jersey kalitede yüksek pamuk oranı sayesinde cilt dostu. Ekolojik tarımla elde edilen pamuklu kumaşı minikler için hareket özgürlüğü sağlarken, çiçek baskısıyla da keyifli bir kullanım sunuyor.  Tchibo Erkek Çocuk Pijama, çizgili altı ve hayvan figürlü üstü ile erkek çocukları için ev kombinlerinin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Tchibo Outdoor Sırt Çantası, şık tasarımı, işlevsel özellikleri bir araya getirerek günlük kullanım için pratik bir yardımcıya dönüşüyor. Dayanıklı yapısı ve su geçirmez yüzeyiyle dikkat çeken çanta, laptop için özel bölme ve su mataraları için yan bölmeleriyle ekstra alan sağlıyor.

Ürünlerin Fiyatları:

Tchibo Kesme Tahtası: 99,95 TL

Tchibo Amerikan Servis: 89,95 TL

Tchibo Şömen Örtü: : 69,95 TL

Tchibo Yumurta Mantosu: 59,95 TL

Tchibo Dilimli Kek Kalıbı: 89,95 TL

Tchibo 12 Adet Mini Dilimli Kek Kalıbı: 79,95 TL

Tchibo Soğutucu Yemek Çantası: 99,95 TL

Tchibo Kız Çocuk Pijama: 129,95 TL

Tchibo Erkek Çocuk Pijama: 129,95 TL

Tchibo Outdoor Sırt Çantası: 169,95 TL

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.