Kişisel bakım kategorisiyle yaşamı güzelleştirmeye devam eden Arzum, tüm özel günlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Arzum Superstar Touch ve Bellissima Glossy tüm annelere ışıltısıyla göz kamaştıran saçlar vadederek Anneler Günü’nün yıldızı oluyor. Superstar Touch ve Bellissima Glossy en değerlimiz annelerimizin favorisi olacak.

Superstar Touch ile düz ve havalı saçlar!

Her dönem cazibesini koruyan düz saçlara kolayca kavuşmanızı sağlayan Arzum Superstar Touch saç düzleştirici fırça saç bakımından vazgeçmeyen tüm kadınların favorisi olmaya devam ediyor. Superstar Touch, saçlarınızı düzleştirirken hacmini koruyarak göz dolduran bir forma dönüştürüyor. Kısa sürede harikalar yaratan ve sahip olduğu iyon teknolojisi sayesinde elektriklenmeyi önleyerek saçı düzleştiren Superstar Touch aynı zamanda saçlara hacim ve dolgunluk kazandırıyor. Geniş ve sık yapılı tarak dişleri sayesinde saçı kavrayarak hayalini kurduğunuz düzleştirici etkiyi elde etmenizi sağlayan saç düzleştirici fırça performansıyla günün her anında vazgeçilmeziniz oluyor. Hacimli, dolgun ve düz saçlarıyla havalı annelerin de tercihi Arzum Superstar Touch.

Arzum Bellissima Glossy ile ister düz ister bukleli saçlar!

Arzum Bellissima Glossy saç düzleştirici, düz saçlar kadar göz alıcı buklelerden vazgeçemeyen kadınların da favorisi. Düzleştirici etkisiyle kuru ve mat saçlarda bile ekstra ışıltı etkisi yaratan Bellissima Glossy saçı yıpratmadan düzleştirirken aynı zamanda saçın doğal ışıltısını öne çıkarıyor. Saçlarında farklı stillerden vazgeçemeyenler için tasarlanan Arzum Bellissima Glossy üstün performansıyla harikulade buklelerin hayalini kuran her kadını fazlasıyla mutlu ediyor. Tüm annelerimiz Anneler Günü’nü muhteşem saçlarıyla karşılamak için hazır.    

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle sektörde ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor.

Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.